Certex - konstruktör/projektingenjör

Certex - konstruktör/projektingenjör

Certex - Konstruktör/Projektingenjör

Älskar du konstruktion och vill jobba i Varberg?

Är du en teknisk lagspelare som löser utmaningar tillsammans med våra kunder?

Vill du utvecklas och växa i din roll?
  • Då har vi jobbet för dig!
Din huvudsakliga uppgift kommer att vara nyutveckling av kundunik lyftutrustning. I konstruktionsarbetet kommer du, utifrån kundens behov, att konstruera specialprodukter. Då våra kunder till största del önskar specialanpassade lösningar erbjuder arbetet nya tekniska utmaningar i varje projekt. För att lyckas med uppgiften tror vi att det behövs en hög grad av tekniskt kunnande och arbetet innefattar bland annat hållfasthetsberäkningar, dokumentation, konstruktion i Inventor samt granskning av tillverkningsunderlag. I arbetet så kommer du att arbeta kundnära vilket innebär ca 15-20 resdagar om året.

Ansvarsområden:
  • Utifrån kundens önskemål offerera samt ta fram tillverkningsunderlag och teknisk fil.
  • Verifiera beräkning och konstruktion i enlighet med normer och standarder.
  • Medverka på kundbesök som teknisk expert för att utföra riskanalyser samt ta fram kundanpassade lösningar.
Vem är du?

Du har relevant högskoleutbildning och har antagligen ett par års erfarenhet av produktutveckling/konstruktion. Det är extra meriterande om du har jobbat med svetsade konstruktioner. Du är en positiv lagspelare som också trivs i rollen som självgående initiativtagare. Du är van att arbeta i projektform och du har lätt för att skapa goda relationer. Vi jobbar nära våra kunder i en fartfylld miljö där stor vikt läggs vid eget ansvar och fokus på produktionseffektiva konstruktionslösningar. Erfarenhet av CE-märkning är extra meriterande då det är ett krav på samtliga av våra produkter. För oss är det självklart att du behärskar svenska/engelska i tal/skrift. Körkort för bil är ett krav.

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper och ditt tekniska intresse. Du är noggrann, strukturerad, engagerad och tycker om att ha många bollar i luften.

Placeringsort: Varberg

I denna rekrytering samarbetar Certex med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Emma Gunnarsson 070-2791217. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2018.
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (74 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Certex Svenska är Sveriges ledande leverantör av lösningar inom lyftredskap, stållinor och service. I vilka former lyft än förekommer i industrin, i hamnar, på byggarbetsplatser, i gruvor eller inom något helt annat område, så har vi på Certex produkterna och tjänsterna som gör det möjligt.

För att kunna matcha de mest komplicerade lyft har vi i Varberg en affärsenhet där alla typer av lyftredskap konstrueras, tillverkas, testas och certifieras. Produkterna skräddarsys oftast helt efter våra kunders önskemål. www.certex.se