Kvalitetsansvarig till Bua Shellfish AB och Sweden Seafood AB

Kvalitetsansvarig till Bua Shellfish AB och Sweden Seafood AB

Om jobbet

Vi söker en kvalitetsansvarig som kan fördela sin arbetstid mellan koncernens två bolag, Bua Shellfish AB och Sweden Seafood AB.
Tillsammans med kvalitetschefen och produktionschefen kommer du leda och driva kvalitetsarbetet för Bua Shellfish AB och Sweden Seafood AB. Du kommer röra dig mellan de två bolagen utefter arbetsbehovet på respektive fabrik. Vi har kontor både i Bua och i Göteborg.

Sweden Seafood AB och Bua Shellfish AB är ledande producenter inom fisk- och skaldjursprodukter, där vi producerar vi ångkokta skaldjur i lake samt filéad lax. Sedan 2016-2017 är båda bolagen certifierade enligt FSSC 22000 och vi sätter stort värde vid våra produkters goda kvalitet.

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att tillsammans med kvalitetschefen leda och vidareutveckla kvalitetsarbetet för Bua Shellfish och Sweden Seafood.

I dina uppgifter ingår bland annat:

· Leda arbetet inom kvalitet och vara drivande i efterlevnad och uppföljning av bolagens kravstandarder, FSSC 22000, MSC/ASC och Från Sverige.
· Säkerställa att myndighetskrav och lagar följs samt utveckla system och rutiner som stödjer arbetet.
· Ansvar för inspektioner och revisioner.
· Leda, stödja och utbilda alla medarbetare i kvalitetsarbetet.
· Ansvar för efterlevnad av HACCP-systemet.
· Ansvar för att livsmedelslagstiftningen efterlevs.
· Utöver kvalitetsarbete förekommer även en del administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet från en liknande tjänst. Erfarenhet av egenkontroll och HACCP är ett krav och erfarenhet av att ha jobbat med GFSI-standarder är meriterande.
Körkort är ett krav.
Goda kunskaper i Officepaketet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill vara en del av ett litet team där omväxlande arbetsuppgifter förekommer. Du är inte rädd för att vara hands-on i produktionen eller sätta dig ner med självständigt arbete vid datorn. Du trivs i nära samarbete och är proaktiv i de uppgifter som behöver utföras. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du har ett starkt driv efter att lära dig nytt och att utveckla dina kunskaper i din roll som kvalitetsansvarig. Som kvalitetsansvarig i en liten organisation krävs flexibilitet, förmågan att arbeta med snabba puckar och ett gott samarbete mellan företagets olika avdelningar.

Varmt välkommen med din ansökan till cecilia.blomster@swedenseafood.se . Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer ske löpande.

Läs mer
www.swedenseafood.se
www.buashellfish.se

Mer om tjänsten

Tillsättning: omgående

Omfattning: 75-100%

Placering: Göteborg och Varberg

Lön enligt överenskommelse.

Lönetyp: Fast månadslön
Mer info
Kontaktperson Cecilia Blomster
Email Mejla Cecilia Blomster
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.buashellfish.se
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (31 dagar kvar)