Supporttekniker / IT-tekniker / Helpdesk

Supporttekniker / IT-tekniker / Helpdesk

Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet som tekniker? Lockas du av en självständig roll där du får arbeta problemlösande och kundinriktat? Vi söker dig till en tjänst som supporttekniker till Sveriges ledande IT- och telekomföretag.

Om företagetFöretaget hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet. De är ledande inom kommunikationslösningar och gör stora satsningar för att bygga ut den fasta och mobila infrastrukturen i Sverige.

De söker nu en supporttekniker som ska arbeta på plats hos en av deras största kunder. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där du arbetar som konsult via Bravura.

ArbetsuppgifterSom supporttekniker ansvarar du för att supportera användare i både hård- och mjukvaruproblem. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och du hanterar en bredd av ärenden som varierar i omfattning och komplexitet. Du supporterar både i person och över telefon i ärenden rörande bland annat installation, felsökning och applikationshantering. Vidare är exempel på ärenden är behörighetsfrågor, problem med att öppna fler och att återställa program samt förlorade data. Du arbetar on site hos en av företegates kunder, där du arbetar självständigt som supporttekniker och hanterar samtliga ärenden. Till din hjälp har du ett supportteam på distans som stöttar dig vid frågor eller vid stort antal ärenden. Här erbjuds du att arbeta i en självständig roll gentemot en stor företagskund.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom kundservice och/eller som teknisk support
  • Du talar svenska såväl som engelska obehindrat
  • Meriterande är erfarenhet som supporttekniker och/eller teknisk eftergymnasial utbildning
Vi tror att du som söker är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och självständigt strukturera och driva ditt arbete framåt. Du lockas av en social roll och du har förmågan att skapa goda relationer och du motiveras av att ge god service till dina kunder. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i problem. Vidare ser du möjligheter i förändring och du trivs i en roll som innebär förändrade direktiv och varierad arbetsbelastning.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse (Omgående önskvärt)
Plats: Värö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Supporttekniker, teknisk support, tekniker, kundservice, kundtjänst, Microsoft, konsult, heltid, Värö
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.