Avdelningschef / Verksamhetschef

Avdelningschef / Verksamhetschef

Vi söker en driven verksamhetschef med ett stort affärsmannaskap och en stark entreprenörsådra till SUEZ Recycling AB i Halland med placering i Varberg.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos SUEZ Recycling AB.

Om företagetSUEZ Recycling AB är ett av världens största och ledande bolag inom avfall och återvinning. I Sverige finns SUEZ på 65 orter, har drygt 1 000 medarbetare och 56 egna återvinnings och mottagningsanläggningar. SUEZ sköter avfallshanteringen i drygt 40 kommuner för ca 1,7 miljoner invånare. SUEZ är en internationell miljökoncern med verksamhet i drygt 70 länder. De tar hand om allt restmaterial från sina kunders verksamhet och förädlar det genom återvinning och/eller energiutvinning. SUEZ skapar både värde till de kunderna de levererar till samtidigt som de förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion inom tillverkningsindustrin och energisektorn.

ArbetsuppgifterSom avdelningschef kommer du att planera, leda, förädla och följa upp avdelningens verksamhet. Du har budget-, personal- och resultatansvar samtidigt som du inspirerar och motiverar din personal att hela tiden utvecklas för att nå uppsatta mål. Du ansvarar för att lagar, avtal och interna regler efterföljs samtidigt som du tar ett helhetsansvar för verksamheten. Rollen beskrivs lättast som en intern verksamhetschef eller platschef där du har stort mandat att driva verksamheten framåt. Försäljning är en del av jobbet där du har ett bra samarbete med lokala entreprenörer och vårdar dina kontakter med omsorg.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande från arbetslivet.
  • Några års erfarenhet av ledarskap med personalansvar.
  • Erfarenhet av försäljning och kundkontakt.
  • God datorvana.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är driven, framåtlutad och ansvarstagande. Du är oerhört prestigelös och ser uppgifter som något som är till för att lösas oavsett om de står i din arbetsbeskrivning eller ej. Du trivs i en varierande vardag i en mycket händelserik miljö. Som avdelningschef kommer du vara med och utveckla och driva produktionen framåt. På SUEZ bidrar ditt arbete till en renare miljö och ett mer hållbart samhälle.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Varberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.