Lagerchef

Lagerchef

Vi söker nu en Lagerchef till Beson i Varberg! Vill du jobba med förbättring, utveckling i ett framgångsrikt och familjärt bolag? Sök då denna roll redan idag!

Om vår kund

Beson grundades 1986 med ambitionen att sälja prisvärda produkter inom dagligvaruhandeln. Beson förser den svenska marknaden med artiklar inom vardagsförbrukning. Det sker under egna varumärken eller under private label. Efter över 35 år i branschen finns en stor erfarenhet och gedigen branschkännedom vilket gör att man idag är i framkant gällande logistik, service och sortiment.

Beson drivs av att hålla sin portfölj attraktiv och fokuserar på att tillgodose marknadens behov och erbjuder det kunden vill ha!
Tack vare ett tätt samarbete med sina producenter, är Beson en flexibel samarbetspartner. Som tillsammans med kunderna och leverantörer arbetar fram de produkter som marknaden efterfrågar. Viktigt är långsiktiga samarbeten & goda relationer.

Beson hade en omsättning på 270 miljoner under 2021 och har ca 20 anställda. Besons kontor och lager ligger i Varberg.
Läs mer på: besongross.se

Dina arbetsuppgifter

Som lagerchef kommer du att ansvara för den dagliga driften av lagret. Du leder och fördelar arbetet på lagret och arbetar även operativt i verksamheten. Rollen innebär ett personalansvar för ca 12-15 lagerarbetare och ni arbetar tillsammans som ett team. Du kommer att lägga in fraktordrar, attestera fraktfakturor och ansvara för inköp av förbrukningsmaterial.

Utöver att leda driften kommer du vara delaktig i företagets utveckling av arbetsrutiner och olika projekt, bland annat vid kommande implementering av nytt scanningssystem.

Du har ett nära samarbete med logistikansvarig och rapporterar till VD. Tjänsten är dagtid.

Du kommer till ett entreprenörsdrivet företag med en familjär stämning som kommer att ge dig frihet och ansvar för att driva lagerverksamheten vidare. Du erbjuds en varierad och utvecklande roll inom en platt organisation.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande befattning som lagerchef eller kanske som teamledare/arbetsledare på ett lager. Det vi värderar främst är att du är en god förebild och har förmågan att engagera och utveckla personalen samt leda processerna framåt.

För att trivas tror vi att du är du en driven, kommunikativ, engagerad och prestigelös person som vågar ta beslut samt vill ha roligt på jobbet. Du gillar ordning & reda och är duktig på att skapa struktur. Vidare har du god datorvana och erfarenhet av lagersystem. Du talar och skriver flytande svenska.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 29 maj 2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ingrid Törngren på ingrid@effektiv.se

Sökord

Lager, lagerchef, Beson, grossist,
Mer info
Kontaktperson Ingrid Törngren
Telefon 0340 62 70 46
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Beson.