Testingenjör

Testingenjör

Vill du arbeta med utveckling av nya produkter inom belysning? Är du kunnig inom testning, provning och verifiering? Nu finns rollen som Testingenjör på Belid Lighting Group ledig!

Om vår kund

Belid Lighting Group är en av norra Europas ledande belysningstillverkare som verkar inom design och formgivning. Med över 50 års erfarenhet är vi en stark partner till offline och online detaljhandel, partihandel och projektmarknaden genom våra tre affärsområden. Bolaget är expansivt och investerar nu i en rad initiativ för tillväxt och förbättring samt aktiviteter inom försäljning och marknadsföring.

I Belid Lighting Group ingår varumärkena Belid och Herstal, samt ett antal agenturer. Genom att vi har tillgång till hela processen; från design och konstruktion till produktion och distribution, är vi en pålitlig leverantör och partner för våra kunder.
Belid Lighting Group har sitt huvudkontor och fabrik i Tångaberg, norr om Varberg. Belid Lighting Group omsätter 250 MSEK och har 160 erfarna medarbetare. Läs mer på www.belidlightinggroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som testingenjör på Belid Lighting Group kommer du att ha en central roll på produktutvecklingsavdelningen med ansvar för området Test och Certifiering. I din roll bekräftar du att konstruktörerna uppfyller de standarder, krav och direktiv som finns kring belysning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Testning och produktvalidering
  • Analysering av standarder och nedbrytning
  • Granska konstruktioner
  • Granska prototyper
  • Hållfastighetstester
  • Testa elsäkerhet
  • EMC provning
  • Dokumentation
Du samarbetar tätt med konstruktörerna på din avdelning men även med projektledare, produktions-, kvalitets-, sälj- och kundsupportavdelningarna.

Vi kan garantera att du kommer brinna för Belid Lighting Group fantastiska produkter och vi tror att du kommer att tycka att branschen är spännande! Vi hoppas också att det unika sättet att arbeta blir utvecklande även för dig. Som anställd på Belid Lighting Group erbjuds du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och andra förmåner.

Din profil

Du har en ingenjörsutbildning eller en bakgrund inom elektronik/ el-kunskap och har arbetat ett par år inom liknande områden.

Vi tror att du har erfarenhet av test och produktvalidering med tillhörande dokumentering. Du är van att operativt arbeta med process och förbättringsarbete gällande test, validering, certifiering och produktutveckling.

Det är en stor fördel om du har ett intresse och kunskaper inom belysning, el och elektronik. Kunskaper om elsäkerhet och certifierande provningar av belysning är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och är bra på att ta till dig information på engelska.

Som person är du service- och lösningsorienterad, prestigelös, strukturerad och initiativrik.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ingrid Törngren på ingrid@effektiv.se

Sökord

Testingenjör, testning, produktvalidering, certifiering, belysning, produktutveckling, elektronik, armaturer
Mer info
Kontaktperson Ingrid Törngren
Telefon 0340 62 70 46
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Belid Lighting Group