Projektadministratör till Assemblin EL Varberg

Projektadministratör till Assemblin EL Varberg

Projektadministratör till Assemblin EL Varberg sökes
Assemblin El AB söker en projektadministratör till filial Varberg.
I huvudsak kommer du att vara filialchefens och projektledarnas högra hand och ansvara för projektens och filialens löpande administration. I denna roll blir du en nyckelperson där du får arbeta administrativt såväl i projektform för att skapa bästa möjliga lösningar utifrån varje kunds specifika önskemål och behov. Du ansvarar för administrationen på filialen såsom fakturering, tidrapportering, hantering av serviceavtal och garantiärenden, viss kundkontakt, kontakt med leverantörer, uppföljning, koordinera och boka utbildningar, samordna och strukturera möten. Du kommer även ha en viktig roll i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete på filialen.

Din bakgrund/kvalifikationer
Gymnasiekompetens, eftergymnasial ekonomisk alternativt administrativ utbildning inom projektverksamhet är ett krav.

Erfarenhet från liknande roller.

God datorvana.

Goda kunskaper i Microsoft Office och framförallt Excel.

Meriterande med erfarenhet av administrativa ITstöd för fakturahantering och projektplanering etc. Vi använder Microsoft Dynamics NAV Affärssystem och ekonomisystem.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift

B- Körkort

Personliga egenskaper
Den här tjänsten passar dig som är självständig, strukturerad, handlingskraftig och idérik! Du har hög serviceförmåga, hjälpsam, tar initiativ och ser förbättringsmöjligheter i ett snabbt växande företag samt känsla för ordning och detaljer. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Dessutom noggrann och har en mycket god prioriteringsförmåga vilket är viktigt i ditt dagliga arbete.

Ansökan och kontaktperson
Tillsvidareanställning heltid alternativt deltid.

Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att din ansökan kommer in så fort som möjligt, dock senast 29/6.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anna Laine, Controller tel: 010-472 48 34 eller via mail anna.laine@assemblin.se alternativt Fredrik Åhsberg, Filialchef tel: 010 472 57 02 eller via mail fredrik.ahsberg@assemblin.se

Välkommen med din ansökan!

Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är omkring 8 miljarder kronor och med närmare 6 000 medarbetare på 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Mer info
Kontaktperson Anna Laine
Telefon 070 831 97 28
Område Varberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)