Projektledare finans till Arvato i Varberg

Projektledare finans till Arvato i Varberg

Arvato söker en projektledare finans till Varberg med fokus på change management inom finansiella tjänster.

Är du en driven och innovativ projektledare som har goda kunskaper inom ekonomi och finans? Arvato Holding AB söker dig som vill starta upp och driva ett spännande förändringsarbete inom bolaget och deras Financial Shared Service Center, beläget i natursköna Varberg. Lockas du av att bidra med dina kunskaper och samtidigt vill lära dig nytt? Då är det här jobbet rätt för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
  • En ny utmanande roll som Senior Project Manager Finance, med målsättningen att leda förändringsarbete inom området finansiella tjänster.
  • Du kommer att verka i ett spännande och innovativt internationellt finansbolag med Norden och Europa som sin marknad.
  • Bolaget står för stort kundfokus, smarta lösningar inom finansiella tjänster tillsammans med hållbarhet och utveckling i framkant. I din roll kommer ditt fokus vara att utveckla och strukturera befintliga samt nya processer.
  • Arvato tillhör en stor internationell koncern, Bertelsmann, vilket ger dig goda förutsättningar för karriärutveckling inom företaget.
Dina framtida arbetsuppgifter
  • Driva förändringsarbetet inom enheten.
  • Analysera och effektivisera processer inom området finansiella tjänster, samt centralisera arbetsuppgifter inom bolaget.
  • Sätta upp Service Level Agreements för både interna och externa affärspartners.
  • Nära samarbete med affärsområden såsom Business Development and Product management, IT Management samt Business Units Heads of Operation.
  • Samverka med produktion och systemutvecklare.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att spela en viktig roll i Arvato Holding ABs framtida utveckling av deras Financial Shared Service Center.

Du kommer att vara placerad på kontoret i Varberg. Det kommer att förekomma resor runt om till de olika kontoren i Norden och Europa, bl a Tyskland och Holland.

Du rapporterar direkt till Director Group Financial Control, som du också kommer att avlasta i vissa frågor.

Du har tillgång till expertisen hos specialister inom Financial Shared Service Center i Varberg, vilket är nödvändigt för att snabbt kunna sätta dig in i de olika processer och tjänster som bl a skall effektiviseras.

En del i din roll är att skapa goda nätverk inom koncernen för att skapa kunskap och förståelse för förändringsprocessen du ansvarar för.

VEM ÄR DU?

Vi söker en erfaren och kunnig projektledare med god kunskap inom finans och ekonomi.

Tidigare erfarenhet av att jobba med Shared Service Center är meriterande.

Den projektledare vi söker skall vara analytisk och drivas av att finna innovativa lösningar inom processer.

Du skapar dig enkelt en bild över organisationen för att kunna hitta synergier och driver arbetet framåt med de olika enheterna och personalen.

Du är strukturerad, med social förmåga och har lätt för skapa nätverk samt kontakt med processägare och medarbetare.

Du bör kunna agera beställare av systemtjänster samt utveckling av system, varför kunskap om system som SAP /NOVA/Excel är meriterande.

För att lyckas i rollen bör du vara självständig, ha ett gott omdöme,vara strukturerad med ett systematiskt arbetssätt.

Du har mycket goda kunskaper i engelska, som är koncernspråk.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Helene Eklund
Telefon 031-7612223
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Ekonomi, Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.