Teamleader / Koordinatorer till Arvato

Teamleader / Koordinatorer till Arvato

Har du erfarenhet av kundservice, gillar att coacha andra, är ordningsam och älskar att förmedla riktig bra service? Nu söker Arvato Koordinatorer till en av deras avdelningar på huvudkontoret i Varberg.
Är det du? Sök idag!

Om vår kund

Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Man har verksamhet i 17 länder och är fler än 7.500 anställda. Arvato erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, och inkasso. På kontoret i Varberg arbetar nästan 200 personer inom olika avdelningar och yrkeskategorier. Läs mer om Arvato på www.arvato.se.

Dina arbetsuppgifter

Som Teamleader / Koordinator kommer du vara en del av Arvatos härliga team. Du kommer att leda och fördela arbetsuppgifter. Syftet med rollen är att säkerställa en hög professionell standard i hanteringen av kundkontakter samt fördelning av övriga administrativa uppgifter.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:
 • Hantera kundkontakter
 • Coacha dina medarbetare
 • On-boarding vid nyrekrytering
 • Ta fram och analysera daglig statistik
 • Delegera administrativa uppgifter
 • Ta fram och uppdatera rutinbeskrivningar
 • Säkerställa det dagliga rastschemat
 • Ansvara för regelbundna veckomöten
Din profil

Vi söker dig som:
 • Har god vana av kundservice och kundkontakt sedan tidigare
 • Vana av att leda och coacha ett team
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Vi letar främst efter dig som är nyfiken, flexibel, service-minded, ansvarstagande och har ett gott öga för struktur och detalj. Självklart brinner du för serviceyrket och har en djup kunskap i vad det innebär att arbeta med kundservice och vet vad som krävs för att ge den bästa kundupplevelsen. Du tycker om att arbeta i en stor organisation med högt tempo och att få saker gjorda. Vidare är du en god problemlösande lagspelare som uppskattar återkommande rutinuppgifter samtidigt som du är mån om att leverera i tid och med god kvalitet i ditt arbete. Du är snabblärd och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Som person stimuleras du av förbättringsarbete och trivs på en arbetsplats med hög förändringstakt. Du har en positiv grundsyn, är prestigelös, lyhörd samt har en god förmåga att samarbeta och kommunicera såväl internt som externt.

Tjänsten är på heltid med placering Varberg.
Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsgrad: 100%
Placering: Arvatos huvudkontor i Varberg
Arbetstider: Vi söker både efter dig som vill jobba dagtid samt dig som är intresserad av att arbeta ständig eftermiddag med arbetstider 15.00-24.00. Vi tillsätter även en tjänst med mixad arbetstid dagtid/kväll. I tjänsten ingår helgarbete 1 gång/månad för samtliga tjänster.

Låter tjänsten intressant?
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Arvato.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på Jessica.andersson@effektiv.se.

Sökord

Kundservice, Kundtjänst, Teamleader, koordinator, Service, Arvato, Varberg
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 18 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.