Brandskyddstekniker Varberg

Brandskyddstekniker Varberg

Drivs du av en varierande vardag, förstår service på riktigt och vill skapa en brandsäker miljö? Som brandskyddstekniker på Anticimex arbetar du med att utbilda, riskbedöma och skapa behovsanpassade brandskyddslösningar. En viktig roll där du arbetar förebyggande för att skapa trygghet. Välkommen att läsa vidare!

Om vår kund

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom brandskydd, skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll och husbesiktningar. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Att vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen och ge våra kunder professionell och personlig service är vår passion.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som brandskyddstekniker är ditt huvudsakliga ansvar att skapa brandsäkra miljöer hos våra kunder. Våra kunder befinner sig i olika företagsverksamheter där du arbetar för att säkerställa och upprätthålla ett systematiskt brandskyddsarbete. Detta är en variationsrik och viktig roll som även inkluderar följande arbetsuppgifter:
  • Genomföra inspektioner, kartlägga och riskbedöma kundens verksamhet
  • Ta fram behovsanpassade brandskyddslösningar och dokumentation
  • Presentera lösningar och åtgärder för kund
  • Montering och tillsyn av brandskyddsutrustning
  • Hålla i olika utbildningar inom brandskydd och HLR
Tjänsten är placerad i Varberg men du arbetar ute hos kunderna. Ingen dag är den andra lik men den röda tråden är kundfokus och problemlösning både genom åtgärder och rådgivning. Förutom en varierande vardag och ett engagerat gäng kollegor erbjuder Anticimex dig:
  • En gedigen introduktion som inkluderar utbildningar
  • Goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande internutbildning
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka arbetet
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify
Din profil

Vi söker dig som har utbildning som brandman enligt MSB:s riktlinjer eller examen från SMO, alternativt annan relevant utbildning från förebyggande arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, uppskattar eget ansvar och är en sann problemlösare.

I rollen som Brandskyddstekniker kommer du att hålla i utbildningar, vi tror därmed att du har en pedagogisk förmåga och känner dig bekväm med att prata inför människor. Vidare ser vi att du har ett brinnande intresse för kundservice och trivs med att skapa långsiktiga relationer. Din förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift är mycket god. Du innehar B-körkort.

Anticimex är stolta över sina värderingar: Trust, Innovation and Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete, både internt och i mötet med våra kunder.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdatum är 21/8. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Angelica Asplid på angelica.asplid@effektiv.se. Då det är semestertider kommer vi ha begränsad möjlighet att svara på frågor under v30 och v31. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Angelica Asplid
Telefon 073 501 36 11
Område Varberg
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Brandkår
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Anticimex.