Produktionsarbetare till välkänt företag i Veddige

Produktionsarbetare till välkänt företag i Veddige

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Har du jobbat i industri, en verkstad eller kanske som målare? Då har du hittat rätt! Vår kund jobbar med blästring och rostskyddsmålning och söker nu en person som skall vara med i produktionen. Du kommer jobba i målningstationen där man jobbar mycket med rostkyddsmålning.Tidigare erfarenhet är inget krav, har du en vilja att lära dig värderar vi det högt. Du kommer ingå i ett mindre team på 2-3 personer som hjälps åt med det dagliga arbetet. Truckkörning ingår även i det dagliga arbetsuppgifterna, vi ser gärna därför att du har erfarenhet av köra motviktstruck.

Utbildning
Meriterande om du har med dig en gymnasieutbildning med inriktning industri eller verkstad.

Erfarenhet
Du bör ha jobbat inom industri, mekanisk verkstad eller andra praktiska arbeten.
Truckkort.

Personliga kvalifikationer
Som person är du självgående, är praktisk lagd som gillar att ha ansvar. Du är bra på kommunicera och har lätt för att komma bra överens med dina kollegor. Att leverera kvalitet är något du strävar efter. Vidare är du duktig på att engagera och motivera ditt team och skapa en stark laganda. Du är van vid att fatta beslut, driva effektivitet och följa upp resultat. Du rapporterar till statonschefen.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Vi arbetar med ett löpande urval och önskar därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.