Operativ förman till välkänt företag i Veddige

Operativ förman till välkänt företag i Veddige

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren ledare som gillar att vara spindeln i nätet? Då har du hittat rätt! Vår kund jobbar med blästring och rostskyddsmålning och söker nu en person som kan leda verksamheten. Du kommer ha det övergripande ansvaret för målningstationen där man jobbar mycket med rostkyddsmålning.Du bör ha erfarnhet inom detta eller andra industriarbeten eller kanske har du arbetat med billackering på en verkstad? Du ska bland annat leda personalen som är på plats, ansvara för avfallshantering, kvalitetskontrollera, förebygga eventuella miljöåtgärder, att underhåll på utrustning utförs, etc.

Utbildning
Meriterande om du har med dig en gymnasieutbildning med inriktning industri eller verkstad.

Erfarenhet
Du bör ha jobbat inom industri eller ha erfarenhet av lackering.

Personliga kvalifikationer
Som person är du självgående, är praktisk lagd som gillar att ha ansvar. Du är bra på kommunicera och har lätt för att komma bra överens med dina kollegor. Att leverera kvalitet är något du strävar efter. Vidare är du duktig på att engagera och motivera ditt team och skapa en stark laganda. Du är van vid att fatta beslut, driva effektivitet och följa upp resultat. Du rapporterar till statonschefen.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Vi arbetar med ett löpande urval och önskar därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.