Säljare (Återförsäljare)

Säljare (Återförsäljare)

Det går bra för Fönsterhuset AB och vi behöver hjälp av dig att växa ännu mer!

Som återförsäljare hos oss erbjuds du ett trivsamt säljarbete ute på fältet där du bearbetar privat/företags kunder. Du kommer att sälja ett mycket brett fönster/dörr sortiment. Sortimentet består fönster, dörrar och montering från erkända svenska och men även polska leverantörer. Du kommer att hålla i hela projektet från upphandling till slutmontage med din kund.

Du utgår hemifrån där du också har ditt hemmakontor. Det är ett heltidsarbete med att besöka kunder. Du driver och utvecklar försäljningen i distriktet i eget bolag. Du deltar på mässor och andra aktiviteter som driver försäljning.

Orter som vi söker samarbetspartner/egenföretagare: Gävle, Varberg,Sundsvall,Halmstad, Örnsköldsvik.

Vem söker vi?
  • Du är energisk, utåtriktad och älskar sälj.
  • Du är affärsdriven och tycker om att bygga värden för ditt företag.
  • Du har eget driv och viljan att besöka kunden när dina kunder är tillgängliga.
  • Du är självgående och duktig på att planera och organisera din tid.
  • Du trivs att arbeta självständigt och är ej främmande för långa tjänsteresor.
  • Du är relationsskapande, kreativ med hög social kompetens.
  • Du trivs med mixen att dels vårda befintliga kunder dels söka upp nya kunder.
Erfarenhet
Vi ser gärna att du har branscherfarenhet, att du har dokumenterad säljerfarenhet. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Omfattning: Heltid. Det krävs ingen ekonomisk investering för att börja samarbeta med oss. Det är ej ett Franchiseavtal utan man är egenföretagare (Återförsäljare). Vi hjälper dig att komma igång med en internutbildning som varar 3-5 dagar.

Passar det här in på dig eller någon du känner?
Tipsa eller sök redan nu! Skicka din ansökan genom att klicka Ansök nu eller maila till thomas@fonsterhusetab.se, alt, bert-ove@fonsterhusetab.se . Vi kommer att ha löpande urval, ansök snarast. Skicka din ansökan redan idag!
För mer info om oss kolla vår hemsida www.fonsterhusetab.se
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.fonsterhusetab.se/
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erfarenhet och engagemang

Fönsterhuset AB är ett fönster & dörrförsäljningsbolag. Med en historia om envishet och entreprenörskap som sträcker sig mer än 32 år tillbaka i tiden för våra fönsterexperter. Vi är ett rikstäckande fönster & dörr företag. Yrkesstolthet är grunden för en filosofi om att erbjuda de bästa produkterna till det bästa priset, kundnytta är ett ledord hos oss. Ett fönster eller en ytterdörr skall inte bara vara vackra att titta på, de skall ha en bra funktion och hålla många år efter köpet. Våra leverantörer använder sig av den senaste tekniken i kombination med ett mångårigt yrkeskunnande från såväl glas- som träindustrin. För oss står kunden alltid i centrum! www.fonsterhusetab.se