Vill du ha ett sommarjobb som ekonomiassistent på Euromaster?

Vill du ha ett sommarjobb som ekonomiassistent på Euromaster?

Är du student, intresserad av ekonomi och vill bli en del av ett marknadsledande företag? Är du noggrann och vill få meriterande erfarenheter på ditt CV och samtidigt knyta värdefulla kontakter för framtiden? Då kan vi på Adecco erbjuda dig en spännande tjänst i sommar som ekonomiassistent på Euromaster i Varberg!

Om tjänsten
Euromaster är Europas ledande kedja för däck- och fordonsservice. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar de ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Som ekonomiassistent hos Euromaster kommer du att ingå i ett team med arbetsuppgifter så som leverantörsreskontra, kontoavstämningar och konteringar. Även andra arbetsuppgifter inom området kan förekomma. Detta är en trivsam grupp där ni tillsammans arbetar med svenska och internationella kontakter både internt och externt.

Om dig
Du studerar ekonomi och vi ser gärna att du har några år kvar på din utbildning. Du har en fallenhet för arbete med siffror och du är en fena på att jobba effektivt utan att kvaliteten brister. Vi tror att du är prestigelös och har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter. Din goda förmåga att uttrycka dig i det engelska språket är något vi värdesätter och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med ekonomi eller administration.

Viktigt för tjänsten:
  • Pågående ekonomisk högskoleutbildning
  • Du lär dig snabbt, jobbar effektivt och är noggrann
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Du kommer att arbeta som konsult via Adecco men sitta på plats ute hos Euromaster i Varberg. Du är anställd under sommarveckorna med start i juli och tjänsten är dagtid på heltid. Det kan även finnas möjlighet till extra arbete under hösten.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.
Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten kommer tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Johnsson, johanna.johnsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Ekonomi, Leverantörsreskontra, Ekonomijobb, Sommarjobb, Studentjobb, Varberg, Adecco
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.