Tryckbiträde till Eson Pac i Veddige

Tryckbiträde till Eson Pac i Veddige

Har du erfarenhet av att ha arbetat inom industri? Är du teknisk intresserad och har ett öga för kvalité? Då har vi uppdraget för dig! Adecco söker nu en medarbetare till tryckeriavdelningen på Eson Pac AB i Veddige!

Om tjänsten
Eson Pac AB utvecklar, tillverkar och tillhandahåller kompletta förpackningslösningar. Enheten i Veddige producerar kartongförpackningar med majoritet mot läkemedelsprodukter. På tryckeriavdelningen arbetar cirka 30 personer, de arbetar 3-skift och har en glad stämning. Arbetsuppgifterna innebär att se till så maskinen rullar, förbereda rätt färg och kartong till ordern som kommit in. Under arbetets gång ser du till att material är påfyllt samt håller koll på att kvalitén på trycket är rätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Övervaka, ställa och köra maskin enligt order
 • Ansvara för att kvalitén och funktion är enligt gällande krav.
 • Fylla på material till tryckpressarna
 • Rapportera eventuella störningar i produktionen så de kan bli reparerade
 • Kontrollera tillflöde av material till maskinen
 • Samverka med övriga funktioner inom företaget.
Om dig
Som person är du noggrann, ansvarsfull och gillar att arbeta i högt tempo. Du har ett kvalitetstänk och ett fullgott färgseende. Med ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom industri kommer du passa bra i rollen som tryckbiträde!

Krav för tjänsten:
 • Datavana
 • Erfarenhet av industri
 • Kommunikativ
 • Fullgott färgseende
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort och tillgång till bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som tryckare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Eson Pac AB.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Julia Pehrson via julia.pehrson@adecco.se.

Sökord:
Veddige, Tryckare, Eson Pac, Adecco, Kungsbacka, Varberg, Tryckbiträde, Tryckpress, Produktion, Frillesås, Åsa.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.