Truckförare

Truckförare

Nu söker vi erfaren truckförare till produktion i Varberg! Är du tillgänglig omgående? Är du en självgående och erfaren truckförare av motviktstruck? Har du tidigare erfarenhet inom produktion? Läs vidare!

Om tjänsten
Du arbetar som truckförare i produktion och ansvarar för att företagets produkter tas väl om hand om. Arbetet innebär utmanande truckkörning och du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck, lasta bilar, förse produktionen med material, men även vara behjälplig som maskinoperatör. Arbetet är förlagt på dagtid mån-fre

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Truckkörning av motviktstruck
  • Förse produktionen med material
  • Lasta bilar
  • Maskinoperatör
Om dig
Vi söker dig som är en duktig truckförare med tidigare relevant erfarenhet från lager och/eller industri. Vi tror att du är en person som trivs att jobba självständigt, då det blir mycket tid i trucken, samtidigt som du trivs med att tillhöra ett team. Du skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du har dessutom god arbetsmoral, positiv inställning samt är flexibel i ditt arbete. Du är en lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats. Truckkort B, körkort och bil är ett krav.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du bocka av följande:
  • Truckkort B1
  • Körkort och tillgång till bil
  • Att du är tillgänglig omgående
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag med tillsättning i april. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund i Varberg. Finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Persson på jennifer.persson@adecco.se eller 0736847099

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
truckförare, motviktstruck, produktion, Varberg, Adecco
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.