Stationschef Måleri till Alucrom i Veddige

Stationschef Måleri till Alucrom i Veddige

Om tjänsten

Som stationschef för måleriet i Veddige tar du fullt ansvar för ledning och process på stationen och tar även stort ansvar i den kommersiella delen av verksamheten. På stationen sker rostskyddsmålning i två huvudlinjer; Standardiserad målning av bussramar i en linje och varierande mobila artiklar i den andra. Även blästring och tätning sker på stationen.

Idag arbetar 10 personer i Veddige och med utvidgning av utbildningsverksamhet kommer siffran växa något.

Det finns idag god kompetens i rostskyddsmålning på plats. Det du behöver bidra med är trygg personalledning, effektivisering och processutveckling. Även om målningen sker med hög kvalitet finns mycket att vinna på en lean, ren och säker process som tar stationen till ytterligare en nivå.

Vi är ute efter dig som är en trygg ledare och trivs med att utveckla din personal. Branschen är i stort behov av nytt personalinflöde och det är viktigt att du som stationschef kan ta vara på möjligheter i människor och engagerar medarbetarna mot ett gemensamt mål som ständigt höjer vår verksamhet.

Kommersiellt finns det draghjälp centralt i bolagen men du ansvarar för uppdragsberäkning, offerering, leverans och löpande kunddialog, även om mycket arbete kopplat till beräkning och uppföljning möjligen kan delegeras framåt. Du följs upp utifrån din resultatenhet och har en tät dialog med ledningen kring strategi och utveckling i bolaget. Vad gäller hantverket kommer det finnas gedigen kompetens du kan lära dig av för att förstå och utveckla arbetet.

I din roll som Stationschef för Måleriet i Veddige kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Processansvar och utveckling
  • Personalledning och ansvar
  • Kunddialog
Tjänsten som Stationschef för Måleriet i Veddige är en fastanställning med start så snart som möjligt.

Om dig

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av personalledning inom industrisektorn. Du behöver inte erfarenhet av rostskyddsmåling men kan ha arbetat i tillverkande industri eller liknande. Kunskaper inom Lean, Sigma och annan processförbättring är meriterande.

Vidare ser vi att du visar stor trygghet i ditt ledarskap. Du ser inte bara målet men är uthållig i att skapa en väg dit i de förutsättningar du kan skapa. Du trivs i att verka i verkstadsmiljö såväl som i kunddialogen och skapar allianser både internt och externt.

Du har även ett sinne för logistik och planering för att skapa synergier och effektiviseringar kring de olika gods som ska ankomma, behandlas och levereras. Med en stor variation på storlek, form, förbehandling och färg kan det krävas tidig planering för att hitta effektiva flöden.

Viktigt för tjänsten är:
  • Dokumenterad erfarenhet av personalansvar.
  • Sinne för, och erfarenhet av, processförbättring och planering inom verkstad/industri eller dyl.
  • Förmåga att utveckla och samla din personalgrupp.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Alucrom

Alucrom är Sverige främsta rostskyddsentreprenör och vi kan konsten att ytbehandla. Vi erbjuder blästring, avancerad ytbehandling och rostskyddsmålning ute på fält eller på våra fasta målningsstationer.

Med mer än 60 års erfarenhet vet vi vad vi pratar om. Vår långa erfarenhet, kompetens, projektförmåga och i många fall produktionsmetoder leder till att vi kan erbjuda kostnadseffektiva ytbehandlingslösningar. Sedan 1996 ingår vi i Granitor (tidigare Midroc Europe), som är en familjeägd företagsgrupp med basen i Sverige och med verksamhet i norra Europa.

För oss är konsten att ytbehandla både ett gammalt hantverk och en modern vetenskap som ständigt utvecklas.

Alucrom har ett flertal målningsstationer, inte bara i Sverige, men även i Finland och i Polen. Här kan vi för- och ytbehandla de flesta typer av material. Vi utför rostskyddsmålning enligt de flesta standarder, och i samtliga korrosivitetsklasser till den mest avancerade industrilackeringen. Med lämpliga lokaler, bra utrustning och utbildad personal klarar vi av att leverera den kvalitet som våra kunder efterfrågar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

William Agervi på 0739724947 alt. william.agervi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Stationschef, verkstadschef, fabrikschef, Industri, Ytbehandling, Rostskydd, Måleri, Jobb, Alucrom, Adecco, Veddige, Varberg, Halmstad, Halland, Kungsbacka.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.