Kundtjänstmedarbetare på deltid till storbank

Kundtjänstmedarbetare på deltid till storbank

Vill du ha en rådgivande roll där du kommer att uppskattas för din goda service? Nu söker Adecco drivna studenter som vill arbeta extra och skaffa sig relevant arbetslivserfarenhet inom bank och kundtjänst!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i en studentpool som arbetar mot en storbanks kontor i Varberg och Falkenberg. I din roll arbetar du ute på företagets kontor och bemöter kunder över disk. Arbetsuppgifterna består bland annat av att guida och hjälpa till med frågor angående Internetbanken, men du kan också få ta hand om en del komplicerade ärenden. Du kommer att få arbeta med att uppdatera kunduppgifter och exempelvis ringa utgående telefonsamtal till kunder för att ge information. Om du är ute efter din första erfarenhet inom bank- och finansvärlden är detta en ypperlig möjlighet och du kommer att knyta kontakter för livet. Uppdraget börjar med en veckas utbildning hos företaget så att du ska känna dig trygg i arbetsuppgifterna. Utbildningen är på heltid under denna perioden.

Om dig

Vi tror att du är i början av din högskoleutbildning med inriktning ekonomi, och är ute efter ett kvalificerat deltidsarbete vid sidan av dina studier. Din tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och vana vid kundkontakt samt ditt tekniska intresse ger dig rätt förutsättningar för tjänsten. Du har goda datorkunskaper samt är flytande i såväl svenska som engelska. Kan du ytterligare språk är detta meriterande.

Som person är du van vid och trivs med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Ditt utpräglade servicetänk och personliga mognad gör att du kan bemöta kunderna med den professionalism och höga servicenivå som krävs för jobbet. Är du som person driven och ambitiös samt är flexibel och anpassningsbar efter kundens behov är detta rätt plats för dig. Är du dessutom trygg i dig själv, har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga samt trivs att arbeta med mycket kundkontakt kommer du att trivas utmärkt med dina arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • ett stort intresse för ekonomi
  • att du är serviceinriktad och uppskattar att möta olika typer av människor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tillträde sker så snart som möjligt och du kommer att få en anställning hos Adecco och arbeta som konsult hos kunden. Du kommer att ingå i en studentpool. Uppdraget är på deltid vid behov men du bör kunna arbeta minst 2 dagar per vecka, arbetstiderna är främst på dagtid.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sandra Tinsveds via 073 684 75 02.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Adecco, Bank, Student, Kundtjänst, Administration, Varberg, Falkenberg
Mer info
Kontaktperson Sandra Tinsveds
Telefon 0736847502
Område Varberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.