Kundrådgivare deltid till Storbank, Varberg

Kundrådgivare deltid till Storbank, Varberg

Adecco söker kundrådgivare på deltid till Storbank i Varberg.

Är du en ekonomistudent som brinner för att ge god service? Söker du ett jobb på deltid inom ekonomi/kundrådgivning? Vill du jobba i en dynamisk och spännande bransch, där innovativa idéer uppmuntras och där nya digitala lösningar hela tiden jobbas fram?

- Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra en bemanningspool och jobba på ett bankkontor i Varberg. Här är du bankkontorets ansikte utåt och den som först möter kunden. Organisationen strävar efter att ge sina kunder en service utöver det vanliga och för att trivas med jobbet måste du gilla människor och brinna för service. Du jobbar främst med de kunder som väljer att besöka bankkontoret där du kommer hjälpa kunder att lösa olika bankärenden, guida och utbilda i olika digitala tjänster samt vid behov slussa kunden vidare till annan kompetens inom organisationen eller boka rådgivningsmöten.

I bemanningspoolen är du anställd som konsult hos Adecco och arbetar på plats på ett bankkontor i Varberg. Detta är en behovsanställning på timmar, men du bör finnas tillgänglig för arbete två vardagar i veckan. Under sommarmånaderna kan möjligheten till heltidsarbete finnas för rätt person.

Om dig
Du trivs med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Du har en personlig mognad och brinner för service, är social och gillar att träffa kunder både spontant och i bokade möten. Du är engagerad, effektiv och kan prioritera när det behövs. Du är kreativ och vågar testa nya lösningar. Det är viktigt att du har ett intresse för ekonomi och är nyfiken på vad som händer i finansbranschen.
Du vill ha ett kvalificerat deltidsarbete och studerar på minst 50%, gärna med inriktning på ekonomi. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och kundkontakt är det starkt meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • du studerar 50% eller mer, med minst tre terminer kvar av studierna
  • du kan jobba minst 2 vardagar i veckan
  • du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 010 - 173 73 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundrådgivare, Kundtjänstmedarbetare, Service manager, Kundservice, Ekonomi, Bank, Varberg, Storbank, Adecco
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Ekonomi, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.