Inköpsassistent till L:a Bruket

Inköpsassistent till L:a Bruket

Nu söker L:a Bruket en inköpsassistent till sitt kontor i Varberg. Ta chansen och sök till detta internationella företag redan idag!

Om tjänsten

Som inköpsassisten kommer du att driva inköp av L:a Brukets produkter och komponenter enligt de prognoser och inköpsbeslut som är fattade av produktchef och inköpschef, samt övervaka inköpen från beställning till leverans. Du ska skapa ordrar, skicka dessa till leverantörer och därefter arkivera ordrarna. Du kommer att säkerställa att kvantiteten och tidpunkten för beställningar är i linje med leverantörernas krav och L:a Brukets förfrågningar. Du kommer även att se till att beställningar av produkten överlämnas till produktionsavdelningen. Rollen innefattar all artikelhantering i L:a Brukets affärssystem. Ansökan och Cv behöver skickas in på engelska.

Rollen är bred men de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära:
  • Inköp av produkter och komponenter
  • Skapa och skickar order
  • Godkänna fakturor
  • Övriga vanliga förekommande arbetsuppgifter inom inköp
Om dig

Vi söker dig som tidigare har erfarenheter från arbete som inköpsassistent eller liknande tjänst. Du har mycket god erfarenhet av att arbeta i Officepaketet, särskilt Excel och har vana av att arbeta i olika affärssystem. Vi ser det positivt att du har en tidigare erfarenhet från arbete på ett internationellt företag och vi vill att du kommunicerar obehindrat muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga samt har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, flexibel, analytisk, strukturerad och brinner för att göra ett bra arbete.

Viktigt för tjänsten
  • Bekräftad erfarenhet från inköpsassistentuppgifter
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • Visad erfarenhet från Office-paket
  • Goda kunskaper i Excel
  • Bra på siffror
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om L:a Bruket

Sedan starten 2009 har L:a Bruket AB utvecklats till ett av de mer erkända varumärkena för högkvalitativ och naturlig hudvård med distribution över hela världen. Idag levererar vi till mer än 50 länder och finns i fler än 1300 butiker.
Vi tillverkar naturlig och ekologisk hudvård på Sveriges västkust med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök"

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Persson på 073 684 70 99. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.