Customer Service Coordinator till Trioworld

Customer Service Coordinator till Trioworld

Lockas du av att arbeta med kundsupport och koordinering? Känner du igen dig som flexibel, prestigelös och initiativtagande? Läs då mer om tjänsten som Customer Service Coordinator på Trioworld i Varberg!

Om tjänsten
Tjänsten som Customer Service Coordinator (CSC) innebär koordinering, planering och support till Trioworlds kunder, både via direktkontakt samt genom ansvariga säljare. Du tar emot och lägger ordrar, skickar leveransbesked, svarar på prisfrågor, skapar offerter osv. Arbetet innebär också dokumentation och hantering av data i affärssystem, fakturering samt övrig administration kring ex. gods och logistik.

För att kunna hjälpa företagets kunder behöver du samarbeta med många olika funktioner inom företaget, både i Sverige och i Danmark. Oavsett placering arbetar ni som ett team med mål att varje kund ska få bästa möjliga service på ett effektivt och kvalitativt sätt.

Tjänsten är placerad på siten i Varberg men du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor i bl.a. Nyborg, Danmark. Du kommer att rapportera till dels sitemanager i Varberg och dels logistikchefen som är placerad Nyborg. Förutom att du välkomnas till ett gott gäng och ett stabilt företag, får du friskvårdbidrag och fri massage en gång i månaden.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat i en roll inom kundsupport, innesälj eller koordinering - gärna inom tillverkande företag. Du har god förståelse för flöden och processer inom produktion och logistik. Även god vana och intresse av IT och affärssystem är viktigt för att lyckas i rollen. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, en god förståelse för danska är önskvärt. Har du teoretisk kunskap inom relevant område är det meriterande.

Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och serviceinriktad. Du är någon som inte tvekar att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs, trots att det ibland innebär att din planering kastas om. Du behöver trivas i en dynamisk organisation där förändring är en del av vardagen och där laget går före jaget. Du kan med god prioriteringsförmåga och flexibilitet kan ställa om och justera ditt arbetssätt efter förändrade behov från verksamheten.

Om Trioworld
Trioworld skapar förpackningslösningar av polyetenfilm för att göra transporter och livsmedel säkrare, jordbruk smartare, skyddet inom sjukvården optimalt, och mycket mer. Produkterna säljs över hela världen. Tillsammans med kunderna tänjer de på gränserna för vad som är möjligt och leder utvecklingsarbetet inom cirkulär plast.

I över 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar och består av 15 företag med mer än 1200 medarbetare och med en omsättning på över 5,5 miljarder kronor. Trioworld är baserade i Smålandsstenar och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna och Frankrike.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Bonli via 0736 84 77 73 /hanna.bonli@adecco.se.

Urvalsarbetet startar vecka 33. Tjänsten är tillsvidare, på heltid med start enligt överenskommelse. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 aug 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.