Brandskyddstekniker till Anticimex

Brandskyddstekniker till Anticimex

Är du utbildad brandman enligt MSB:s krav eller har en examen från SMO? Brinner du för att skapa mervärde för dina kunder? Är du prestigelös och drivs av ett arbete med varierande uppgifter? Läs mer om tjänsten!

Om tjänsten
Ditt huvudsakliga ansvar blir att hjälpa Anticimex kunder att säkerställa och upprätthålla ett systematiskt brandskyddsarbete samt skapa brandsäkra miljöer i olika företagsverksamheter. Genom förebyggande inspektioner kartlägger och riskbedömer du kundens verksamhet för att kunna ta fram en behovsanpassad brandskyddslösning och dokumentation. Efter inspektionen ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden vilka risker som finns i verksamheten, presentera lösningsförslaget samt skriva ett utförligt protokoll.

Du kommer även att arbeta med tillsyn och montering av brandskyddsutrustning samt hålla i olika utbildningar inom brandskydd och HLR.

När det behövs kommer du, under begränsade perioder, vara behjälplig dina kollegor på andra avdelningar som arbetar med skadedjur och sanering.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning som brandman enligt MSB:s krav eller examen från SMO. Du är prestigelös, ansvarstagande och flexibel. Du drivs av att lära dig nya saker och har inga problem med att hugga in där det behövs och utföra andra arbetsuppgifter utanför ditt egna område.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är serviceminded, socialt kompetent och trivs i roll där fokus är att skapa värde för dina kunder, både befintliga och nya. Du är resultatorienterad och målinriktad.

Viktigt för tjänsten:
  • utbildning som brandman enligt MSB:s krav eller examen från SMO
  • du har en pedagogisk förmåga och känner dig bekväm i rollen som utbildare
  • du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska - van att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/läsplattor
  • B- körkort
Du bor med fördel i Halmstad, Falkenberg eller Varberg med omnejd och kan arbeta ifrån någon av de aktuella orterna.

Om Anticimex
Anticimex har arbetat med förebyggande brandskydd i 12 år och hjälper företag med systematiska brandskydd i allt från dokumentationsstöd, inspektioner, utbildningar till kontroll service av brandsläckare, brandposter, fasta släcksystem och rökluckor. Brand delar lokaler med resten av Anticimex kompetensområden skadedjur, matsäkerhet och besiktning.

Anticimex värderingar, Trust, Innovation, Passion, genomsyrar hela företaget och de har vi en familjär stämning där alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet.

Anticimex erbjuder dig:
  • en gedigen introduktion och utbildning
  • därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
  • en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
  • tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify
Om anställningen
Anticimex har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli via 0736 84 77 73

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Varberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Säkerhet & Skydd, Brandkår, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.