Administration & Lagermedarbetare till ArmaTech i Kungsbacka

Administration & Lagermedarbetare till ArmaTech i Kungsbacka

Om tjänsten

Som Administration och Lagermedarbetare på ArmaTech AB kommer du att ansvara för alltifrån att plocka och packa ordrar, boka transporter, hantera tulldokumentation samt arbeta med innesälj. Arbetstiden mellan lager och administration delas ungefär 50/50 men tjänsten är dynamisk där det krävs att du är prestigelös och kan rycka in där det behövs. ArmaTech AB är en ledande distributör inom försvars- och säkerhetsbranschen och här arbetar 8 mycket erfarna kollegor med lång arbetstid inom bolaget. Då nuvarande person som är ansvarig för administrationen och lagret går vidare inom bolaget söker vi hans efterträdare. Det betyder att du kommer få en lång och gedigen introduktion samt att för rätt person finns det också möjligheter att utvecklas i takt med att bolaget växer. ArmaTech AB är beläget i Kungsbacka i mycket familjära lokaler. Här stormtrivs medarbetarna och det ges mycket frihet under ansvar.

I din roll som Administration och Lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
  • Plocka och packa ordrar
  • Orderhantering
  • Bokning av transporter
  • Tullhantering
  • Administration
  • Innesälj
Tjänsten som Administration och Lagermedarbetare är direktrekrytering till ArmaTech AB med start efter överenskommelse.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag och arbetsorten är Kungsbacka. För att trivas och utvecklas långsiktigt ser vi gärna att du bor i närområdet.

Om dig
Det viktigaste är inte att du har lång erfarenhet utan vi söker dig som är trygg i dig själv och besitter en mogenhet som person. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från lager och eller administration. Har du även truckkort är det en fördel. ArmaTech arbetar med bland annat myndighetskunder i Skandinavien därav krävs det att du kan prata och skriva både på Svenska och Engelska. Övriga nordiska språk är meriterande.

Då ArmaTech Ab är ett säkerhetsklassat företag kommer en säkerhetsprövning och registerkontroll att genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige skall godkänd ID handling kunna uppvisas.

Kandidater som går vidare i processen kommer att bli ombedda att beställa ett utdrag ur Polisens belastningsregister. ArmaTech AB har också en policy att genomföra Drogtest på samtliga slutkandidater.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ArmaTech AB är en ledande distributör inom försvars- och säkerhetsbranschen. Företaget har mångårig erfarenhet och jobbar långsiktigt med stora projekt mot myndighetskunder i Skandinavien. Besök gärna www.armatech.se

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Linus Eng via 0736848870 alternativt linus.eng@adecco.se

ArmaTech har semesterstängt mellan veckorna 28-32 men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att hantera dessa under sommaren med målet att kunna presentera intressanta kandidater till ArmaTech vecka 33.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Adecco, Armatech, Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Administration, Lager, Orderhantering, Logistik
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.