Systemförvaltare/utvecklare sökes till attraktivt bolag på Västkusten!

Systemförvaltare/utvecklare sökes till attraktivt bolag på Västkusten!

Nu söker Varbergs mest innovativa bolag en systemförvaltare, gärna med lite utvecklar kunskaper. Här får du möjlighet att som nyexaminerad utvecklas på ett bolag vars visioner är stora! Har IT/teknik alltid varit ett stort intresse hos dig? Ta då chansen att arbeta på ett bolag där du får möjlighet att växa minst lika mycket som person som i din yrkesmässiga roll. Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Nu söker Academic Work för kunds räkning en systemadministratör med lite utvecklar kunskaper. Du kommer arbeta tillsammans med 3 mer seniora kollegor som ser till att du kommer in i din roll på bästa sätt. Du kommer arbeta i ett dokumenthanteringssystem som heter dokumentum där ni i teamet kommer hantera, förvalta och utveckla olika ärenden. Det kan vara allt från mindre ärenden till mer komplexa. Därför krävs det att du som person är flexibel och har möjlighet att snabbt skifta fokus och sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Då du dagligen kommer arbeta i teknikplattformen dokumentum kommer företaget utbilda dig i detta system, så det är inget krav på förkunskaper inom detta. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara inom konfiguering och felsökning, däremot kan en del programmering förekomma, då i programmeringsspråket Java.

Då uppdraget är säkerhetsklassat kommer en säkerhetsprövning med drogtest och bakgrundskontroll utföras innan uppdraget påbörjas.

Du erbjuds

* Goda utvecklingsmöjligheter då dina arbetsuppgifter sätter krav på din förmåga att lösa problem samtidigt som du kan bolla med seniora kollegor längst vägen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Förvalta och vidareutveckla ärenden i dokumentum.
 • Konfiguera och felsöka.
 • Träffa kunder (interna kundbolag) för att få en bredare inblick gällande behov och kravspecifikation.
Vi söker dig som
 • Högskoleutbildning inom relevant område (t.ex. Systemutveckling).
 • Besitter goda kunskaper i Java programmering.
 • Har en positiv och öppen inställning för att vilja utvecklas tillsammans med bolaget.
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket då båda språken används dagligen.
 • Bor i närområdet av Varberg.
Det ses som meriterande om du arbetat med support eller i en liknande roll tidigare. Samt om du har körkort och tillgång till egen bil.

Som person är du:
 • Ansvarstagande
 • Samarbetsvillig
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Efter sommaren (augusti/september)
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Varberg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se