Servicetekniker till JOBmeal Halland

Servicetekniker till JOBmeal Halland

Vill du arbeta som servicetekniker i en varierande arbetsmiljö där du har mycket frihet under ansvar? Gillar du dessutom att arbeta självgående samtidigt som du träffar många kunder? Då kan detta vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Servicetekniker till JOBmeal som är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser och offentlig förvaltning. De finns representerade i hela landet och har 26 kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder. JOBmeal har gått från att vara ett mindre företag till att idag vara en av de största aktörerna på marknaden med en stark entreprenörsanda som genomsyrar hela företaget.

På kontoret i Varberg arbetar idag tre servicetekniker, en säljare och Christian som är platschef. Det råder god stämning på kontoret och de försöker så ofta som möjligt att äta lunch tillsammans på plats. Du kommer att ersätta en av serviceteknikerna som efter sex år på JOBmeal har valt att gå vidare i karriären. Distriktet i Halland som du kommer att ansvara för sträcker sig från Varberg till Kungsbacka.

Vid start kommer du under cirka tre veckor att få en gedigen introduktion av JOBmeals kaffemaskiner och andra produkter. Under de första dagarna kommer du att vara på plats på kontoret för att lära känna de tekniska produkterna för att sedan åka ut på sambesök till JOBmeals kunder tillsammans med mer erfarna kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JOBmeal.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med regelbunden service av JOBmeals kaffemaskiner, vattenmaskiner och godismaskiner ute hos kunderna inom ditt distrikt. Du bokar in dessa servicebesök på egen hand och lägger samtidigt en order från kunden på vilka produkter som behöver fyllas på i deras maskiner, såsom kaffe eller godis. Alla dessa produkter finns på JOBmeals lager i Varberg och du tar med dig dessa för påfyllning under servicebesöket. Det ingår också i rollen att åka ut till kunderna och hantera akuta reparationer.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med service av maskiner
 • Arbeta med reparationer av maskiner
 • Hantera orders och fylla på produkter
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i en självgående roll då du själv kommer att åka ut till kunderna för service av maskinerna. Du är ansvarstagande eftersom att du på egen hand ansvarar för att ditt arbete blir gjort. Vidare är du serviceinriktad då du dagligen har kontakt med och besöker olika kunder. Du har också en god problemlösningsförmåga eftersom att du ofta kommer att hantera olika tekniska problem.

Vi söker dig som
 • Har minst tre års erfarenhet av att arbeta inom ett serviceyrke
 • Har stort tekniskt intresse och har sysslat med teknik på fritiden eller i något arbete
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Behärskar engelska på god nivå i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har arbetat som servicetekniker
 • Har arbetat som servicetekniker inom likvärdig bransch såsom, kyl-och frys eller öltappar
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Med fördel omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Varberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JobMeals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JOBmeal är etablerade på 26 orter i Sverige och deras idé är mycket enkel: att servera mellanmål och dryck utanför hemmet. Med detta menar de en god kopp kaffe, en kaka därtill, ett glas kallt friskt vatten, kylda drycker m.m. på kontor, offentliga arbetsplatser, industrier, sjukhus, högskolor etc.