Serviceinriktad koordinator till ledande el-bolag i Varberg!

Serviceinriktad koordinator till ledande el-bolag i Varberg!

Trivs du i en roll där du får arbeta strukturerat med många kontaktytor? Skulle du beskriva dig själv som en prestigelös person som gärna hjälper till där det behövs och hela tiden gör det med stort servicefokus? Då kan tjänsten som koordinator vara något för dig. Sök redan idag, vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en koordinator till vår kund i Varberg. Vår kund är en ledande producent inom el och i denna rollen kommer du arbeta på deras kontor för att förse kollegorna med beställningar och anmälningar för att säkerställa den dagliga driften för kollegorna.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som koordinator kommer du arbeta i nära relation till dina kollegor och förse de med service av olika slag. Du kommer vara stationerad på deras kontor och arbeta i en koordinerande roll där du har många kontaktytor. I din roll kommer du ansvara för att administrera säkerhetskontroller samt olika möten och sammankomster.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att beställa in kläder till personalen och mat till event.
 • Administrera och beställa passerkort till medarbetarna.
Vi söker dig som
 • Har dokumenterad erfarenheter av en servicerelaterad roll
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då du använder båda språken i ditt dagliga arbete
 • Har goda kunskaper inom office-paketet, och främst inom Excel
 • Har god datorvana samt erfarenhet av att använda telefonen som arbetsredskap
Det är meriterande om du :
 • Har kunskap inom affärssystemet SAP
 • Har erfarenhet och kunskap inom kärnkraft
Som person är du:
 • Flexibel
 • Samarbetsförmåga
 • Självgående
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Hanledningstiden för säkerhetsprövning kan ta upp till 6-8 veckor.

Övrig information
 • Start: Början av Mars
 • Omfattning: Heltid till och med 30 augusti.
 • Placering: Varberg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se