Junior projektplanerare till Ringhals!

Junior projektplanerare till Ringhals!

Har du ett genuint intresse för att analysera och visualisera data, inom arbetet med projektplanering? Då är rollen som projektplanerare hos Ringhals rätt roll för dig! Du kommer arbeta med att skapa och fastställa långsiktiga planer som leder företaget mot sina målsättningar, och erbjuds dessutom att vara delaktig i att utveckla och digitalisera verksamheten. Läs mer nedan och ansök redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Ringhals kärnkraftverk har över 40 års erfarenhet av att producera el. På Ringhals jobbar de både med äldre teknik och med omfattande investeringar i ny teknik och nya system. De nya utmaningar som Ringhals står inför kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande.

I rollen som junior projektplanerare blir du en del av avdelningen som arbetar med projekt, planering och revision. Enheten planering som du tillhör består av totalt 8 personer. De står nu inför en spännande utvecklingsfas där de tvärfunktionellt arbetar för att etablera nya sätt att arbeta inom planering. De framtidssäkrar verksamheten genom snabbfotade agila arbetsmetoder och digitalisering för att uppnå verksamhetens planer.

Du erbjuds
 • En roll där du får bidra till innovation, förändring och utveckling av verksamheten
 • Bli en del av ett team med lång erfarenhet inom branschen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior projektplanerare kommer du att arbeta i ett tvärfunktionellt team, där du tillsammans med dina kollegor kommer ansvarar för en projektportfölj. Du kommer vara delaktig i att samla in data och analysera datan, för att säkerställa bra förutsättningar inför uppstart av projekt. På så sätt blir du delaktig i en framtida utveckling av anläggningen och verksamheten i stort. I rollen ingår arbetsuppgifter såsom:
 • Samla in och kontrollera data i PBI & databaser
 • Analysera och visualisera data, samt presentera detta i interna forum och möten
 • Samarbeta med interna parter i planeringen av projekt, såsom investeringssamordnare och beställarrepresentanter
 • Arbeta agilt och proaktivt med att ta fram övergripande planer
 • Analysera projektportföljen, och säkerställa rätt kompetens, tidsåtgång m.m inför genomförande av projekt
Vi söker dig som
 • Har ett genuint intresse för teknik, dataanalys och visualisering av data. Intresset och förståelsen för dessa områden har du förvärvat antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du i din ansökan motiverar varför du intresseras av att arbeta med dessa områden!
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift, då kommunikation och material internt sker på båda dessa språk.
Det är meriterande om du:

* Har förmågan att bearbeta, analysera och visualisera data och information.

Som person är du:
 • Samarbetsvillig
 • Initiativtagande
 • Analytisk
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid. Vi skriver kontrakt på en visstidsanställning på inledande 6 månader. Behovet är initialt på 1 år, men det finns eventuellt möjlighet till ytterligare förlängning.
 • Placering: Varberg, med möjlighet att arbeta på distans upp till 2 dagar i veckan.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se