Junior processingenjör till Ringhals!

Junior processingenjör till Ringhals!

Har du nyligen avslutat en utbildning där du förvärvat kunskaper inom processdesign? Då är det här rollen för dig! Hos Ringhals erbjuds du en bred roll, där du på sikt även kan få testa på arbetsuppgifter som involverar arbetsledning. Ringhals arbetar med att ständigt möta de krav som omvärlden ställer på dem och ser att du som söker vill vara med och bidra till en mer hållbar utveckling. Läs mer nedan och ansök redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Ringhals kärnkraftverk har över 40 års erfarenhet av att producera el. På Ringhals jobbar de både med äldre teknik och med omfattande investeringar i ny teknik och nya system. De nya utmaningar som Ringhals står inför kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals arbetar med specialister som hör till de främsta i världen inom sitt område, dessa bedriver en hel del forskning och utveckling för att ständigt vara med att utveckla verksamheten arbetssättet för att möta de krav som kunder och omvärld ställer på dem.

I rollen som junior processingenjör blir du en del av avdelningen för processdesign, som består av ca 25 personer. Deras uppdrag är att säkerställa att kärnkraftsanläggningen och dess processystem är utformade så att funktion och krav upprätthålls.

Du erbjuds:
 • Bli en del av en härlig grupp med mycket god sammanhållning, där du tillsammans med seniora kollegor får en bra start på din karriär.
 • Goda möjligheter för dig att utvecklas på plats, om du exempelvis önskar ta en mer ledande roll eller rikta in dig på en särskild del av Ringhals.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior processingenjör kommer du dels supporta övriga verksamheten i den dagliga driften och dels arbeta i projektform vad gäller förbättring och utveckling. Uppdrag på gruppen kan vara att:
 • Arbeta med kravhantering
 • Agera teknisk support till övriga verksamheten
 • Gå igenom flödesanalyser och systembeskrivningar
 • Framställa och tolka krav, och kunna supporta i hur dessa ska tillämpas
 • Arbeta med riskhantering
 • Ta fram produkter som Konstruktionsspecifikationer och tryckavsäkringsanalyser
 • Ingå i provdriftgrupp
Vi söker dig som
 • Har som minst en avslutad utbildning inom relevant område på högskola eller universitet, där du förvärvat kunskaper inom processdesign och processteknik.
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i tal och skrift, då kommunikation och material internt sker på båda dessa språk.
För att trivas i rollen bör du uppskatta en roll där du ingår i flera olika uppdrag samtidigt inom olika områden vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik. Dessutom kommer du ha mycket kontakt med både interna och externa parter.

Som person är du:
 • Öppen
 • Flexibel
 • Initiativtagande
 • Samarbetsvillig
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid. Vi skriver kontrakt på en visstidsanställning på inledande 6 månader, men då detta är ett långsiktigt behov finns det goda möjligheter till förlängning.
 • Placering: Varberg, med möjlighet att arbeta på distans upp till 2 dagar i veckan.
Tjänsten är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet villket innbär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras i samband med rekryteringsprocessen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se