Junior byggkonstruktör till Ringhals!

Junior byggkonstruktör till Ringhals!

Har du nyligen avslutat en utbildning där du förvärvat kunskaper inom byggkonstruktion och 3D CAD? Då är det här rollen för dig! Hos Ringhals erbjuds du en bred roll, där du får vara delaktig från start till slut i de projekt du ansvarar för. Ringhals arbetar med att ständigt möta de krav som omvärlden ställer på dem och ser att du som söker vill vara med och bidra till en mer hållbar utveckling. Läs mer nedan och ansök redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Ringhals kärnkraftverk har över 40 års erfarenhet av att producera el. På Ringhals jobbar de både med äldre teknik och med omfattande investeringar i ny teknik och nya system. De nya utmaningar som Ringhals står inför kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals arbetar med specialister som hör till de främsta i världen inom sitt område, dessa bedriver en hel del forskning och utveckling för att ständigt vara med att utveckla verksamheten arbetssättet för att möta de krav som kunder och omvärld ställer på dem.

I rollen som junior byggkonstruktör blir du en del av avdelningen för byggnadskonstruktion, som arbetar med exempelvis konstruktion, VVS, om- och nybyggnation. Teamet består av ca. 25-30 personer. I rollen kommer du framför allt att ansvara för 3D-projektering och modellering.

Du erbjuds
 • Bli en del av en härlig grupp med mycket god sammanhållning, där du tillsammans med seniora kollegor får en bra start på din karriär.
 • Goda utvecklingsmöjligheter.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ansvara för konstruktionsprojekt i anläggningen
 • 3D CAD i Revit
 • Genomföra eventuella mätningar och inspektioner på plats
 • Ansvara för dokumenation kopplat till projekten du genomför
Vi söker dig som
 • Har en avslutad högskole-/universitetsutbildning inom byggkonstruktion
 • Goda kunskaper i 3D CAD
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift, då kommunikation och material internt sker på båda dessa språk
Som person är du:
 • Problemlösande
 • Samarbetsvillig
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid. Vi skriver kontrakt på en visstidsanställning på inledande 6 månader, men då detta är ett långsiktigt behov finns det goda möjligheter till förlängning.
 • Placering: Varberg, med möjlighet att arbeta på distans upp till 2 dagar i veckan.
Tjänsten är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet villket innbär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras i samband med rekryteringsprocessen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se