Junior Backend-utvecklare till ezy i Varberg!

Junior Backend-utvecklare till ezy i Varberg!

Vill ha en arbetsplats där kundbesöket kan innebära ett möte i USA eller kanske har du drömt om att arbeta en period från Sri Lanka, Japan eller Colombia? Hos ezy finns dessa möjligheter för dig som är villig att utvecklas och bli en del av deras framgång.

Information om uppdraget

De har sedan lång tid tillbaka varit specialister på webblösningar inom flygbranschen. Med 20 års erfarenhet har ezy kunder från alla världens hörn och har nu siktet inställd på att expandera i Varberg och Göteborg. Idag är dom ca 40 anställda och på kontoret i Varberg är de ett tätt sammansvetsat team på 12 personer. De har specialiserat sig på utveckling och underhåll av bokningssystem inom flygbranschen. Ezy tror på stor frihet och förespråkar innovation och att våga utvecklas.

Ezy är övertygade om att en platt organisation med nära till chefen innebär att man både kan vara flexibel mot sina kunder och skapa en utvecklarvänlig miljö. I arbetsgruppen finns det stor erfarenhet av både branschen och yrket som utvecklare, så för dig som vill är detta ett gyllene tillfälle att boosta din kompetens!

Arbetsuppgifter
 • Nyutveckling såväl som förvaltning av flygbokning web.
 • Sätta upp nya kunder samt löpande förändringar på befintliga kunder, så som betalningsmetoder/integrationer, nya features och underhåll av bokningssystem.
Tekniker du kommer arbeta med:
 • .Net Core
 • Javascript, ramverk VueJS
 • Docker/Containers
Ezy använder sig av verktyg och processer som involverar Slack, Github, TeamCity, Octopus Deploy, Eventstore och AWS.

Du kommer få arbeta och utveckla dina färdigheter inom både front end och back end utveckling. Rollen kommer innebära att du får fria händer och att du kan prova olika verktyg och arbeta med ny teknik om du tar initiativen! Ezy tror starkt på att utveckla varandra och genom att visa upp och lära av varandras projekt och genom ständig feedback och code reviews kommer man med tiden vara en fulländad fullstack webbutvecklare.

Vi söker dig som
 • Har ett genuint intresse för programmering
 • Har erfarenhet av antingen Front-end eller Back-end programmering i studier eller egna projekt
 • Innehar erfarenhet av arbete inom JavaScript - gärna i ramverk som VueJS
 • Har erfarenhet av arbete inom .Net - gärna inom WebAPI och MVC
 • Innehar Goda kunskaper i Svenska samt Engelska
Vi ser det som meriterande om du har 1 års erfarenhet av arbete inom front/backend programmering.

Som person är du:
 • Initiativtagande
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
* Flexibel
Mer info
Område Varberg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ezy har med sin fokusering på resebranschen och våra kunder; arrangörer, resebyråer, flygbolag, kryssningsrederier m fl skaffat oss en stor erfarenhet och kunskap, inte bara om den teknik som krävs utan även om hur resefö-retag fungerar. Vår bakgrund är från resebranschen, vi har mångårig erfarenhet från ansvariga roller i större reseföretag och eget företagande inom resebranschen. Läs mer om ezy genom att klicka dig vidare här