Hoppa till innehåll
Varaslättens Lagerhus logotyp

Vi söker säsongspersonal till Varaslättens Lagerhus!

Under skörden 2023 behöver vi förstärkning, vi söker dig som är självgående med gott ordningssinne och trivs med att arbeta i team. Till anläggningen i Vara söker vi flera säsongsarbetare till olika delar i silon för hantering av spannmål. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt jobb under augusti-september 2023!

Du kommer att jobba nära våra kunder, så du som söker ska ha ett glatt humör och hög servicekänsla, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga.
  • Anställningsform: Säsongsanställning (under augusti-september)
  • Omfattning: Heltid
  • Lön enligt kollektivavtal
Ansökan
Mejla CV och personligt brev till jobb@varalagerhus.se
Uttagning sker löpande
Frågor om tjänsten, kontakta Joakim Bender på 0706 86 03 82
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varaslättens Lagerhus bildades 1930 och är en ekonomisk förening ägd av ca 1 950 medlemmar som är spannmålsproducenter i västra Sverige. Föreningen torkar, lagrar och handlar med spannmål och vi ska tillsammans med våra medlemmar producera attraktiva produkter för kvarn- och foderindustrin. Föreningen omsätter ca 900 mkr och hanterar ca 300 000 ton spannmål per år. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i
Tråvad, och vi har ett eget åkeri med sex lastbilar. Föreningen säljer även bland annat utsäde, växtnäring, energi och växtskyddsmedel tillsammans med en väl utvecklad rådgivning. Vi är 38 anställda och vår personal är ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng.

Liknande jobb