Hoppa till innehåll
VARA EkonomiPartner AB logotyp

Redovisningskonsult

Precis som företagsnamnet säger vill vi VARA Ert företags Ekonomipartner och samtidigt tala om att vi finns i VARA. Vi strävar efter att vara en personlig redovisningsbyrå som har god kontakt med sina kunder. Vi vill behålla känslan av att vara personliga och att varje kund ska känna att just de är viktiga. Vi riktar oss i första hand mot små och medelstora företag.
Vårt mål är att möta kunden där den är och med det som den behöver hjälp med. Vi tittar tillsammans på en lösning för just Ert företag och skapar ett bra arbetssätt som passar för oss båda. Som kund avgör du helt och hållet vad du vill ha hjälp med - en del kunder sköter vi helheten åt medan vissa vill göra en del själva. Helt enkelt är vi en pusselbit i er verksamhet så att ni kan fokusera på att göra det ni tycker om och driva ert företag framåt.
Läs mer på https://varaekonomipartner.se/


Nu söker vi dig som vill arbeta på en personlig och lokal byrå där man har en nära kontakt med både kollegor och kunder, samtidigt som du får vara en del av bolagets expansiva fas.
Här erbjuds du en trygg, familjär arbetsplats med god teamkänsla tillsammans med kollegorna på VARA EkonomiPartner AB.Om tjänsten
Du kommer arbeta nära dina kollegor där vi tillsammans värnar om relationen till våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter från start kommer att vara årsbokslut och deklarationer för flertalet av våra kunder. På sikt kommer man även få arbeta med löpande bokföring, lön och diverse rådgivning. Vi arbetar hela tiden för att vara en personlig partner för våra kunder, som anpassar oss efter just deras behov. 

För dig finns det även utvecklingsmöjligheter i utbildningar samt tid till att vara med och utveckla rutiner och arbetssätt för den dagliga driften,

Man kommer tillhöra kontoret i Vara men med möjligheten att kunna arbeta hemifrån i samråd med dina kollegor. Tjänsten är förlagd dagtid, med tillsättning omgående/enligt överenskommelse.


Din profil
För att lyckas i rollen som redovisningskonsult har du utbildning och/eller några års erfarenhet inom redovisning och löpande bokföring, samt bokslut och deklarationer främst från enskilda firmor och aktiebolag. I din roll tillhör även rådgivning efter våra kunders önskemål.
Har du även tidigare arbetat med lönehantering ser vi det som meriterande. Utbildning är inget krav men även detta ses som meriterande.

Som person är du noggrann och strukturerad, du har lätt för det sociala och är serviceinriktad då du dagligen är i kontakt med kunder. Samarbete är något som du tycker är viktigt och ser som en självklarhet.  Vi ser även att du är villig att ta dig an nya utmaningar och ny kunskap då yrket dagligen styrs av olika lagstiftningar och skatteregler. Du uppskattar även en rak och ärlig kommunikation.

Du har grundläggande kunskap i Officepaketet, främst i Word och Excel. Det är meriterande om du har arbetat i flertalet program i Visma, Fortnox samt Wolters Kluwer Bokslut och Skatt. 
Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten. 

 
Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Lindvall, 073-425 56 41 eller jennifer.lindvall@onepartnergroup.se.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig  att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
 
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare