Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C-chaufför sökes till Ragn-Sells!

Vill du göra skillnad på riktigt, inom en framtidsbransch som faktiskt bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Ragn-Sells har siktet inställt på en värld där vi slutar slösa på jordens resurser. Där varje människa kan uträtta storverk, om de bara försöker. Ragn-Sells försöker hela tiden. När något är förbrukat hittar Ragn-Sells ett sätt att ge det nytt liv. Det är en cirkulär tanke, där Ragn-Sells inte är slutstationen, utan platsen där allt börjar. Att den tanken tjänar pengar åt Ragn-Sells kunder är ett bra argument. Men att den här världen är för skön för att gå under, är ett ännu bättre.

Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Ragn-Sells erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Men de behöver förstärkning...

Detta söker vi:

För Ragn-Sells räkning söker vi därför dig som har minst C-kort och trivs med ett självständigt, ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. Du kommer att arbeta och utgå från Vara, dina arbetstider kommer att vara 07-16, må-fre. Uppdraget startar i början av våren och pågår till slutet av Augusti.
Som C-chaufför hos Ragn-Sells kommer du att köra en högerstyrd sidlastare och/eller baktömmare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att samla in och tömma kärl genom att styra med joystick i Vara.

Vi söker dig som har C kort och YKB. Du trivs med ett fysiskt tungt arbete samt behärskar svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet av miljöarbete sedan tidigare, är det starkt meriterande. Som person är du självständig, ansvarsfull och serviceinriktad. Du utför dina arbetsuppgifter professionellt och noggrant. Du representerar Ragn-Sells och arbetar för långvariga, goda kundkontakter. Samt en bättre värld!

Sökord: c chaufför, lastbilschaufför, sidolastande

Sökord: c chaufför, lastbilschaufför, sidolastande
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare