Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Maskinoperatör till Landqvist Mekaniska sökes!

Publiceringsdatum
01 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en noggrann person som gillar att arbeta under eget ansvar? Vi söker maskinoperatörer till Landqvist Mekaniska. Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten:
Grunden till Landqvist Mekaniska skapades redan 1929 i form av en lokal smedja. Sedan slutet av femtiotalet har en stor del av verksamheten utgjorts av legotillverkning bl.a. inom varvs-, pappers- och fordonsindustrin.

Idag arbetar vi åt cirka 200 kunder runt om i Sverige och dessutom även med viss export. Våra produkter återfinns inom vitt skilda verksamhetsområden som truckar, transporthantering, båtar, processindustrin m.fl.

Över 70 års erfarenhet av metallförädling till industrin, automotive och byggindustrin har givit oss stor erfarenhet av skärande bearbetning. Våra hörnstenar är att använda modern teknik tillsammans med duktig och motiverad personal. Det säkerställer att vi kan erbjuda våra kunder vad man förväntar sig av oss, avseende kvalité, leveranssäkerhet till rätt pris.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med tillverkning av material efter ritning. Du kommer att ställa, byta verktyg, mäta och justera data i maskinerna så produkten uppfyller ritningskraven. Då fabriken är i mindre storlek kan dagarna komma att variera då du får hjälpa till på andra maskiner efter behov och då allt ifrån kantbock till excenterpress m.m. Erfarenhet i detta är inget krav då du blir upplärd på plats.

Vi söker dig som har:
  • Erfarenheter av likande arbetsuppgifter/ jobbat inom industri
  • Goda kunskaper inom det svenska språket
  • Ett starkt teknikintresse som trivs i en fartfylld arbetsmiljö i lagspelaranda
  • Jobbat eller jobbar med CNC-styrd fräs, svarv eller flerop
  • Truckkort
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur du kommer passa i rollen som Maskinoperatör hos Landqvist AB. Vi söker dig som är ordningsam, självständig och besitter ett stort teknikintresse. Vidare är du kvalitetsmedveten och positiv!

START: Omgående/enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Essunga

URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater vid det tillfälle du skickat in din ansökan.

#maskinoperatör #övervakning #maskinprocess #industri #ritningsläsning #teknik

Liknande Jobb

Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 mars 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!