Hoppa till innehåll

Prido AB söker produktionspersonal

Är du intresserad av att bli en del av Sveriges främsta leverantör av industriportar? Vi är nu i behov av att förnya och stärka vårt produktionsteam.

Vi letar efter kandidater som är engagerade, har en stark medvetenhet om säkerhet och kvalitet, gott omdöme och förmåga att utföra rutinmässiga arbetsuppgifter enligt tydliga instruktioner. Samarbetsförmåga och hög arbetsmoral är värdefulla egenskaper.

Det är fördelaktigt om du har ett par års erfarenhet av industriarbete, industriteknisk utbildning eller liknande kvalifikationer, samt kunskap i användningen av de vanligaste handverktygen. Du är praktiskt och tekniskt inriktad och trivs med fysiskt arbete. Självklart behärskar du svenska i både tal och skrift. Ledaregenskaper värdesätts högt då vi strävar efter att anställa personal med potential för vidare utveckling inom organisationen.

Tjänsten erbjuds som en visstidsanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Prido AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Carl Lund
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Prido AB är Sveriges största tillverkare av industriportar. Prido AB har verksamhet i Sverige och Norge samt försäljning till övriga Norden. Omsättningen på drygt 320 miljoner genereras i en högautomatiserad och supermodern anläggning i Tråvad, mitt i Västergötland.
http://www.prido.se