Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Industripersonal

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du ute efter extrajobb? Då har vi olika uppdrag som skulle kunna vara av intresse för dig!

 

Om tjänsterna och upplägget
Gällande extrajobb så finns det olika uppdrag - Tibro och Stora Levene. Kravet är att du har en övrig sysselsättning på minst 50% för att kunna vara aktuell för en behovsanställning på OnePartnerGroup Skaraborg. Övrig sysselsättning kan innebära studier, annat jobb, pension, eget företag. 

 

Uppdraget i Tibro: 
 • Arbetsuppgifterna: du kommer att jobba i Tibro där ett välkänt möbel- och inredningsföretag har sitt lager. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara lossning av containrar som innehåller olika typer av inredning så som madrasser, lampor, kuddar, soffor, stolar, bord bland annat. Detta är ett fysiskt krävande jobb. Har du truckkort är det givetvis en bonus men inget krav. 
 • Arbetstider: dagtidspassen är förlagda 07.00-16.00 måndag-fredag. Det kan även förekomma nattpass med start 15.45-01.45. 
 • Timlön: GFL-baserad   och OB-tillägg förekommer efter 18.00.  
 • Anställningsform: behovsanställning på minst 6 månader - du jobbar när du kan! Din anställning kommer att vara hos oss på OnePartnerGroup Skaraborg. 
 • Tillsättning: omgående. 
 • Krav: du måste ha en övrig sysselsättning på minst 50% för att kunna bli behovsanställd. Detta kan vara studier, annat jobb och/eller bedriver aktiv näringsverksamhet på minst 50%. 
 • Övrigt: vi tillhandahåller arbetskläder vid anställning och utbokat pass. 
  Uppdrag i Stora Levene:
 • Arbetsuppgifter: företaget verkar inom livsmedelsbranschen i Stora Levene och du som livsmedelsoperatör behöver anamma noggrannhet och säkerhet. Arbetsuppgifter rör primärt ompaketering av produkter. dvs. öppna kartonger och påsar med livsmedel, lägga dessa i backar för sedan packa om dessa i påsmaskin. 
  Viktigt här att man följer deras hygien- och matsäkerhetregler.
 • Arbetstider: måndag-fredag 07.00-16.00 
 • Timlön: GFL-baserad  
 • Anställningsform: behovsanställning på minst 6 månader - du jobbar när du kan! Din anställning kommer att vara hos oss på OnePartnerGroup Skaraborg. 
 • Krav: du måste ha en övrig sysselsättning på minst 50% för att kunna bli behovsanställd. Detta kan vara studier, annat jobb och/eller bedriver aktiv näringsverksamhet på minst 50%. 
 • Tillsättning: omgående. 
 • Övrigt: vi tillhandahåller arbetskläder vid anställning och utbokat pass. 
  Om OnePartnerGroup 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig! 

 

Ansökningsprocessen

I våra ansökningsprocesser så gör vi ett urval löpande - detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vi stämmer av läget med telefon som ett första steg och bokar sedan in intervju för att stämma av läget ytterligare beroende på aktualitet. Ansökningar tas endast emot via denna platsannons. Vid frågor kontaktar du ansvarig person. Notera: då denna annons kommer att löpa under semesterperiod, innebär detta att återkoppling kan dröja. Vi försöker vara så snabba som vi kan! Tack för förståelse.

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.