Nu söker vi montörer till Vara-trakten!

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som montör inom industri och produktion.

För att passa som montör behöver du vara noggrann, stresstålig och samarbetsvillig. Vi ser gärna att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt och strävar efter att hålla god kvalitet i arbetet. 

Arbetsuppgifterna kan variera men inkluderar monteringsarbete av plåt och metall. Därför är erfarenhet av dessa material även meriterande. 

Krav 

  • God svenska i tal och skrift 

  • Körkort B och tillgång till bil 


Meriterande

  • Truckkort och erfarenhet av truckkörning 

  • Tidigare erfarenhet av industri eller produktion

 


Att vara konsult på bemanningsföretaget OnePartnerGroup 
Tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup Skaraborg och kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, där du kan dra nytta av din redan befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.


Urval sker löpande och enligt kravprofil.
Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan uppmanar till att alltid söka tjänsten via annonsen. 


Vid frågor och funderingar kring tjänsten, kontakta: 
Vilde Semmelhofer, Kandidatansvarig
073-4249537, vilde.semmelhofer@onepartnergroup.se

Stina Bengtsson, Kandidatansvarig
072-3775187, stina.bengtsson@onepartnergroup.se
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se