Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Kvänum-Öttum Laser & Plåt i Kvänum söker medarbetare

Ansök nu
Är du en positiv, ansvarstagande och nyfiken person som vill vara en del av ett mindre företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kanske Kvänum-Öttum Laser & Plåt är din nästa arbetsplats!

Om Kvänum-Öttum Laser & Plåt

Nu söker vi medarbetare till vår kund Kvänum-Öttum Laser & Plåt. Ett expanderande företag i Kvänum som erbjuder laserskärning samt efterbearbetning, vattenskärning och bockning till stora som små företag.

Kvänum-Öttum Laser & Plåt är ett mindre företag där alla medarbetare är lika viktiga och tillsammans hjälps åt för att utvecklas och uppnå kvalitativa slutprodukter och nöjda kunder. En arbetsplats präglad av öppenhet och positivitet där alla gör det lilla extra för gruppen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu förstärkning i form av en laseroperatör till teamet. Som laseroperatör kommer du skära material i laser- och vattenskärare. Det viktigaste är att du är tekniskt intresserad, noggrann och ansvarstagande. Det är viktigt att du trivs i grupp men också kan arbeta självständigt.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annan typ av industrierfarenhet är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och en vilja att lära.

För att trivas inom rollerna är en positiv inställning A och O! Vi söker en driven och noggrann person som trivs inom industrin och är hungrig på att utvecklas.

Din profil
  • Körkort och tillgång till bil
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska - i tal och skrift.
  • Meriterande med industrierfarenhet eller någon form av industriell utbildning
  • Meriterande med kunskaper i ritningslära
  • Meriterande med truckkort
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som trivs i grupp och vill göra ett arbete att vara stolt över. Vi ser att du är ansvarstagande, har en hög arbetsmoral och en positiv inställning. Du är en hjälpsam, öppen och självgående person.

Anställningen
  • Anställningsform: Visstid med goda chanser till tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Placeringsort: Kvänum
  • Tillträde enligt överenskommelse
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare, emelie.zell.waneus@lernia.se eller telefonnummer: 072 254 61 75
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare