Försäljningschef Norden

Försäljningschef Norden

Om Rollen

Som Försäljningschef Norden har du huvudansvaret för att fortsätta utveckla våra affärer på den nordiska marknaden. Din uppgift blir att leda, coacha och utveckla vår säljorganisation, som innefattas av egna butiker, återförsäljare, byggprojektteam och en kundsupport av hög klass.

Du blir ett aktivt bollplank till våra regionala försäljningschefer i både små och stora frågor. Tillsammans arbetar ni fram lösningar som skapar värde för både kund och företaget och arbetar kontinuerligt med att förbättra, utveckla och effektivisera våra säljprocesser.

Du kommer att arbeta i nära relation med vår marknadsorganisation för att säkerställa att våra butiker är representativa för Kvänum. Fokus ligger på att skapa nöjda kunder, god lönsamhet och förädla ett starkt varumärke.

Som Försäljningschef Norden får du en central ledarroll och ingår i bolagets ledningsgrupp. Du rapporterar till VD och är placerad på huvudkontoret i Kvänum, där produktion och samtliga funktioner finns. Resor inom Sverige och övriga Norden förekommer som en naturlig del i tjänsten men du förväntas vara på plats i Kvänum mestadels av tiden.

Din Profil

Det är självklart bra om du har relevant utbildningsbakgrund, men framför allt värdesätter vi ett antal framgångsrika år inom liknande roll. Vi ser helst att du tidigare har arbetat med B2C - försäljning.

Du är en trygg och inspirerande ledare med erfarenhet av försäljning, säljledning och marknad. Du har god förståelse av vad det innebär att jobba med premiumprodukter. Att jobba långsiktigt och målinriktat med både kund och varumärket i fokus är något som driver dig i ditt dagliga arbete.

Som person är du bra på att skapa goda relationer och har en förtroendeingivande framtoning. Din kommunikation är rak och tydlig men ändå diplomatisk.

Du är strukturerad, lösningsorienterad och bra på att förhandla på ett pedagogiskt sätt. Att ha högt engagemang och god kvalitet i ditt arbete är en självklarhet. Vi söker dig som är affärsorienterad och besitter förmågan att utveckla både individer och försäljningsprocesser.

Vi Erbjuder

Kvänum kök är en attraktiv arbetsgivare med en stark företagskultur som präglas av tradition och stolthet över vårt varumärke, bolag och fina hantverk. Vi präglas av en positiv och familjär stämning och är en trygg arbetsgivare med god ekonomi. Som medarbetare hos oss har du både stort ansvar och befogenheter.

Våra värderingar är:
  • Personliga och engagerade
  • Ärlighet och uppriktighet
  • Respekt för varandra
  • Lösningsfokuserad
  • Affärsmässighet och professionalism
I denna rekrytering samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Mia Boozer 036 - 291 2450 alternativt Christer Johansson 070 - 670 2585

Om Kvänum kök AB

Kvänum kök AB är branschledande i Skandinavien inom tillverkning av exklusiva och kundanpassade snickerier till kök, förvaring och badrum. Företaget har 170 medarbetare med en genomsnittlig anställningstid på drygt elva år. Sedan 1923 levererar vi gediget finsnickeri till en stilmedveten kundkrets. Samtliga kök och förvaringslösningar tillverkas av skickligt yrkesfolk vid fabriken i Kvänum. Våra produkter är genuint och drivet hantverk av yppersta kvalitet.
Mer info
Kontaktperson Mia Boozer
Telefon 036-291 2450
Område Vara
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Kvänum kök är marknadsledande i Skandinavien inom köks- och förvaringsinredningar av högsta kvalité. Företaget är grundat 1923 och har huvudkontor i Kvänum, Västergötland. Vi erbjuder inredningar som präglas av upplevelse och känsla till den medvetne kunden. Det fina och äkta hantverket utmärker samtliga produkter. Norden är vår huvudmarknad, med showrooms också i andra delar av världen, mer info på kvanum.com