Hoppa till innehåll

Erfaren Produktionstekniker inom bearbetning till bolag i Vara!

Vill bli en del av ett väletablerat bolag med en öppen och internationell miljö som arbetar med elektromobilitet? Har du dessutom ett stort intresse för produktionsteknik och vill arbetar med högteknologiska produkter? Då kan tjänsten som Produktionstekniker vara något för dig, varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN:
Som Produktionstekniker inom bearbetning kommer du att ingå i ett team bestående av operativa produktionstekniker och projektledare men även arbeta i ett nära samarbete med bland annat produktionsledare, produktionstekniker samt operatörer. Teamet arbetar inriktat mot bearbetning av motorkomponenter. I rollen kommer du att ansvara för att introducera nya produkter och produktändringar, arbeta i såväl små com stora förändringsprojekt samt ansvara för kostnads- samt kvalitetsutveckling. Som Produktionstekniker har du vidare ansvar över projekt och förbättring och utveckling av arbetssätt och metoder. Fortsättningsvis kommer du att arbeta med optimering av verktygskostnader, skär- och cykeltider.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har några års arbetslivserfarenhet av att arbeta med bearbetning inom industrin.
  • Har goda kunskaper inom och erfarenhet av produktionsteknik.
  • Kommunicerar på svenska och engelska flytande i både tal och skrift då språken kommuniceras i det dagliga arbetet.
Det är meriterande men inget krav om du:
  • Har en eftergymnasialutbildning inom maskinteknik, produktionsteknik eller likvärdigt område.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och för att lyckas i rollen tror vi att du besitter en god kommunikativ förmåga, då personliga möten är en central del i arbetet. Du är nyfiken, positiv och kan planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du främjar ett öppet, förtroendefullt och innovativt klimat i din gruppering såväl som i samarbete med operatörer och andra funktioner. Du är strukturerad, nyfiken och positiv och ser utmaningar i stället för problem.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid.
  • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse.
  • Placering: Vara.
  • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska.
  • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare