Medarbetare inom vår tillverkning

Medarbetare inom vår tillverkning

Vi söker dig som vill bli vår nya medarbetare inom vår tillverkningsprocess av kök- och badrumsinredningar
Vi har under de närmsta månaderna medarbetare som är studie- och föräldralediga och därmed söker vi dig som är intresserad av att arbeta tidsbegränsat hos oss till juli som längst.

Arbetet
Vi söker dig som är nyfiken på vår tillverkade industri och erbjuder möjligheten till ett arbete inom trä- och möbelindustrin. Hos oss blir du en viktig del i teamet som arbetar med tillverkning av komponenter, montering av skåp, luckor och inreden samt utlastning av våra produkter.

Kompetens
  • Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning med industri- eller teknikinriktning i grunden
  • Erfarenheter från arbete inom tillverkande industri är meriterande.
  • Utbildning inom eller praktiska erfarenheter från förbättringsarbete är värdefullt hos oss.
  • En av de fyra tjänsterna kräver truckkort A1-4, B1-3
Din profil
Du är en person som tycker att det är eller skulle vara intressant att arbeta inom en tillverkande industri. Vi söker dig med teknikintresse och som ser dig själv som tekniskt lagd. Du är en social person som blir en viktig del i vårt team och vi lägger därför stor vikt vid din samarbetsförmåga och vilja att bidra till gruppen. Att hålla en hög kvalité genom ett noggrant arbete är viktigt för dig. Du är en person som trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo både självständigt och i grupp.
Känner du igen dig i beskrivningen? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsterna
Anställningarna avser heltid med placering i Vedum och är tidsbegränsade.

Arbetstider;
Tidigt skift: mån - fre 06.00-14.30.
Sent skift: mån - ons 14.24-23.24 tor 14.00-23.00 fre skiftledig

Vårt kollektivavtal
Träindustriavtalet; träffat mellan Trä- och Möbelföretagen (TMF) och GS-facket.

Vill du veta mer
Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av personalkoordinator Malin Kullander malin.kullander@vedum.se eller 0512-577 17.

Ansökan
Din ansökan behöver vi ha senast den 31 januari, vi tillämpar fortlöpande urval för tjänsterna utefter de som tjänster vi har tillgängliga. Rekryteringsprocessen kommer att löpa även efter januari. Vi önskar att du i din ansökan beskriver vilka arbetstider som är relevanta för dig.

Om din ansökan, som vi tar emot direkt här via vår hemsida, innehåller bifogade filer ber vi dig att spara dem i följande format: Adobe PDF eller Microsoft Word.

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina personuppgifter
I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2019 fyller Vedum Kök & Bad 100 år. Vi har då tillverkat kök för skandinaviska hem i ett sekel. Det har blivit många leveranser sedan snickaren Viktor Lindberg startade sin verksamhet i Vedum i Västergötland 1919 - och det har hänt en hel del både hos oss och i samhället i stort. Men vår vision att tillverka fina, funktionella och flexibla inredningar med hög kvalitet är fortfarande samma. Med våra 460 medarbetare och en omsättning på 740 Mkr är vi idag Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag.