Kvalitetskoordinator

Kvalitetskoordinator

Rollen som Kvalitetskoordinator

Vi söker dig som aktivt vill bidra till att vi tar nästa steg i vår resa att ytterligare förbättra kvalitén inom vår verksamhet.

Rollen som kvalitetskoordinator innebär att du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla företagets verksamhetssystem vad det gäller funktion, effektivitet och certifierbarhet. Du ansvarar för att säkerställa ett likartat arbetssätt avseende företagets flödesbeskrivningar, rutiner och instruktioner samt att underhålla och vidareutveckla dessa i samverkan med respektive processansvarig. Framtagande och underhåll av manual för tillämpning av kvalitetsnorm avseende produkter och material i processer blir ett annat viktigt område. Därutöver att medverka i framtagande av mätetal och genomförande av processkartläggning på uppdrag av processansvarig eller projektansvarig.

Tillsammans med Kvalitets- & miljöchef och övriga processansvariga arbetar du proaktivt inom respektive process med att förbättra och förenkla i syfte att minska företagets kvalitetsbrister och kvalitetsbristkostnader. Detta sker bland annat genom internutbildning av våra medarbetare i kvalitetstänk och verktyg.

Vidare ansvarar du för att följa upp, underhålla, utveckla samt utbilda i företagets systematiska hantering av kundreaktioner. Du sammanställer, analyserar mönster, uppmärksammar ansvariga samt följer upp.

Du planerar, genomför och följer upp internrevisioner, med stöd av Kvalitets- & miljöchef, inom ramen för kvalitetslednings- och miljöledningssystemen ISO 9001 och 14001. Uppdraget innefattar ansvar för att revisionerna genomförs på ett effektivt sätt och med ett verksamhetsutvecklande resultat på kort och lång sikt. Din roll blir även att utbilda våra internrevisorer.

Du ingår i avdelningen för kvalitet och miljö som är en stödjande funktion samt rapporterar till företagets Kvalitets- & miljöchef.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom kvalitetsområdet motsvarande yrkeshögskola eller annan utbildning som bedöms likvärdig samt har några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med kvalitetsarbete inom ett tillverkande bolag. Du har god kunskap om kvalitets- och miljöledningssystem så som ISO 9001 och ISO 14001.

Din profil

Som person är du strukturerad, metodisk och lösningsorienterad. Tjänsten ställer krav på egen drivkraft och initiativförmåga då variationen är stor i de dagliga uppgifterna. Du har många kontaktytor inom företaget där din förmåga att samverka och bidra till samsyn kring vårt viktiga kvalitetsarbete är värdefull för ett framgångsrikt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi erbjuder en mångfacetterad roll i ett företag i ständig utveckling. Är du villig att anta utmaningen ser vi fram emot din ansökan!

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utvecklande jobb som du har möjlighet att själv påverka. Arbete i en engagerad, generös och målinriktad arbetsgrupp. Yrkesmässig utveckling i ett expansivt familjeföretag som lever efter mottot "ett personligt och tryggt val".

Tjänsten

Heltid med placering vid vårt huvudkontor i Vedum.

Kollektivavtal

Tjänstemannaavtalet; TMF Trä- och Möbelföretagen - Unionen/Ledarna/Sverige Ingenjörer

Vill du veta mer

Välkommen med frågor om tjänsten till Kvalitets- & miljöchef, tfn 0512-576 72, sophia.andersson@vedum.se.

Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av Maria Holgersson, personal och lönekoordinator, tfn 0512-577 22, maria.holgersson@vedum.se.

Ansökan

Din ansökan behöver vi ha senast den 30 april 2019.

Vi kommer att hålla fortlöpande urval under ansökningstiden.

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina person uppgifter.

I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Administration, Koordinator, Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2019 fyller Vedum Kök & Bad 100 år. Vi har tillverkat kök för skandinaviska hem i ett sekel. Det har blivit många leveranser sedan snickaren Viktor Lindberg startade sin verksamhet i Vedum i Västergötland 1919 - och det har hänt en hel del både hos oss och i samhället i stort. Men vår vision att tillverka fina, funktionella och flexibla inredningar med hög kvalitet är fortfarande samma. Med våra 460 medarbetare och en omsättning på 775 Mkr är vi idag Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag.