Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

En av våra medarbetare går vidare i nya utmaningar inom Vedum och vi söker därför en ny medarbetare till vår ekonomiavdelning.

Du kommer att ingå i vår ekonomigrupp som bland annat ansvarar för fakturering inom våra tre affärsområden. Ditt ansvarsområde kommer att vara ett av dessa. Vi strävar alltid efter flexibilitet och mångkunnighet inom ekonomigruppen och du kommer därför på sikt även att vara back-up för fakturering inom övriga affärsområden. Ekonomigruppen ansvarar även för företagets leverantörsfakturahantering

Din profil: Vi söker dig som har en ekonomisk gymnasieutbildning och gärna med en eftergymnasial påbyggnad inom ekonomi. Har du praktiska erfarenhet av redovisningsarbete är detta ett plus. Du känner dig bekväm i att arbeta med windowsbaserade program samt har gärna erfarenheter av affärssystemet Movex.

Dina personliga egenskaper är viktiga och att du trivs och bidrar aktivt i en arbetsgrupp där alla jobbar tillsammans för att nå gemensamma mål. Som person är du nyfiken, ambitiös och noggrann.

Tjänsten: Placering vid vårt huvudkontor i Vedum. Tjänsten är i första hand ett föräldravikariat med tillträde snarast och som löper som längst tom januari 2021 med möjlig övergång i tillsvidareanställning.

Vill du veta mer: Har du frågor om tjänsten så ring vår ekonomichef Lena Karlsson tfn 0512-576 10.

Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av Maria Holgersson, personal- & lönekoordinator, tfn 0512-577 22.

Din ansökan: Din ansökan önskar vi senast den 30 april 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina personuppgifter: I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2019 fyller Vedum Kök & Bad 100 år. Vi har tillverkat kök för skandinaviska hem i ett sekel. Det har blivit många leveranser sedan snickaren Viktor Lindberg startade sin verksamhet i Vedum i Västergötland 1919 - och det har hänt en hel del både hos oss och i samhället i stort. Men vår vision att tillverka fina, funktionella och flexibla inredningar med hög kvalitet är fortfarande samma. Med våra 460 medarbetare och en omsättning på 775 Mkr är vi idag Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag.