Tidab söker lagerarbetare till Tråvad

Tidab söker lagerarbetare till Tråvad

Tjänstebeskrivning

Tidab behöver nu utöka packavdelningen under vår och sommar 2020. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du blir anställd hos Premier. Uppdraget startar i februari/mars och pågår till september.
Som lagerarbetare kommer du arbeta med att packa ordrar och skicka till kund. Du kommer ta emot order via mail, webshop och telefon samt lägga in det i vårt affärssystem (Visma).
Arbetet är förlagt i Tråvad och arbetstiden är förlagd dagtid.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är tekniskt kunnig, har god datakunskap och är serviceinriktad. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet samt att du är ordningsam. Då det stundtals är ett mycket högt tempo krävs det att du är stresstålig. Du är prestigelös, flexibel och inte rädd för att ta i om det behövs, tunga lyft förekommer. Du behärskar svenska i tal och skrift. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har körkort samt truckkort.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta kandidatansvarig Karinna Tuzinovic, karinna.tuzinovic@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 9 februari. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt

Krav

Körkort
Truckkort A+B
Svenska i tal och skrift
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tidab är ett familjeföretag och ligger ute på Vara slätta' i Tråvad. Vi är generalagentur för bland annat robotgräsklippare i alla storlekar. En av våra modeller vann Råd&Röns Bäst-i-Test 2017. Vi är idag 8 anställda.