Produktionsberedare sökes till Tornum i Kvänum

Produktionsberedare sökes till Tornum i Kvänum

Tornum AB ingår i Tornum Group som är en ledande aktör i Europa inom spannmålsanläggningar till spannmålsindustrin och lantbruket. Vi utvecklar och producerar våra produkter och lösningar i huvudsak vid huvudkontoret i Kvänum. Vi erbjuder egna kärnprodukter och mjukvarulösningar som inkluderar design och montage av nyckelfärdiga kundlösningar. Tornum startades 1989 och har sedan dess haft en positiv tillväxt och har nu flera bolag inom koncernen både internationellt och i Sverige. Totalt har vi ca 190 anställda och omsätter ca SEK 700 milj. Sedan 2004 igår bolaget i Volati AB (www.volati.se) , där vi är del i deras affärsområde Industri med stort fokus på tillväxt.

För mer information om Tornum AB besök www.tornum.se

Nu söker vi en Produktionsberedare till vår kund Tornum i Kvänum. Tjänsten är en inhyrning via oss på OnePartnerGroup med möjlighet till anställning på Tornum. Tjänsten är dagtid och det finns möjlighet till del- eller heltidsarbete.

Arbetsuppgifter

Som produktionsberedare ansvarar du för att säkerställa order till produktionen. Dina arbetsuppgifter innefattar att produktionsbereda order i affärssystemet inför produktionsstart, upprätta produktionsunderlag samt stötta projektledare, säljare och produktionspersonal i diverse frågor kopplade till order. I din roll ingår också att genomföra avropsarbete på inköp.

Profil

För att passa i rollen ser vi att du har god datavana och kunskap inom Officepaketet. Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en god social och kommunikativ förmåga. I den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är noggrann och strukturerad samt har ett stort intresse och nyfikenhet att lära.

Din ansökan

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Evelyn Wiseby på 0723-775178 eller evelyn.wiseby@onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval sker löpande och därför ser vi gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se