Industripersonal sökes till Swegon i Kvänum

Industripersonal sökes till Swegon i Kvänum

Har du precis tagit studenten och söker jobb? Är du nyfiken på att jobba inom produktion men inte vågat ta steget? Söker du ett arbete med regelbunden arbetstid och goda arbetsförhållanden eller vill du bara testa något nytt? Då har du hittat rätt! Välkommen till Swegon!

På Swegon arbetar vi med att skapa världens bästa inomhusklimat som får människor att trivas och må bra - feel good inside! Vår största produktionsanläggning ligger i Kvänum och härifrån levererar vi ventilationsaggregat över hela världen. Vi är väldigt stolta över vår kultur, vi eftersträvar mångfald och hos oss är alla medarbetare viktiga.

Efter sommaren kommer Swegons fabrik i Kvänum att öka sin produktionstakt och därför söker vi fler medarbetare till både längre och kortare uppdrag. Du kommer att få en anställning hos Swegons samarbetspartner ”OnePartnerGroup”, med möjlighet till anställning hos Swegon. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter, Swegon kommer att stå för både introduktion och upplärning.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta produktionen där ventilationslösningar tillverkas. Som montör innebär det montering av olika plåtkomponenter beroende på avdelning. Inom produktionen finns det många olika arbetsuppgifter och därmed goda möjligheter till utveckling. Arbetet sker både självständigt och i grupp där ni arbetar tillsammans för att uppnå uppsatta produktionsmål. Du kommer ha en arbetsledare och produktionsledare på plats som ser till att du får en bra introduktion samtidigt som du kommer ha tät kontakt med din konsultchef genom regelbundna besök i fabriken.

Profil

Vi söker efter en lagspelare som är intresserad av att arbeta i produktionsmiljö och har en vilja att lära sig. Vi värdesätter att du alltid gör ditt bästa, har ett driv och en positiv inställning. Du behöver inte ha jobbat med liknande uppgifter förut, vi tror på att alla kan lära sig! Men du har antagligen lätt för att ta ansvar och arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Uppdragsstart v. 32 och framåt.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar dig till att söka via annonsen. Har du några frågor, vänligen kontakta Evelyn Wiseby på 0723-775178 eller evelyn.wiseby@onepartnergroup.se.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se