Ekonomiassistent till Söderberg & Haak

Ekonomiassistent till Söderberg & Haak

Om tjänsten
Som ekonomi/löneassistent hos Söderberg & Haak kommer du att arbeta med löpande ekonomiarbete såsom bokföring och deklarationer. Du kommer även att arbeta med att skapa löneunderlag för 16 personer, både för kollektivanställda och tjänstemän. Arbetstiderna är förlagda 7:30-16:30 och tjänsten är med start omgående. Du kommer att vara ensam i din arbetsroll i Kvänum men du kommer att kunna få stöttning från en kollega på annan ort.

I din roll som ekonomi/löneassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande bokföring & deklarering
  • Skapande av löneunderlag
Tjänsten som ekonomi/löneassistent är ett konsultuppdrag men för rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos kunden.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat med ekonomi och lön. Då du kommer att sitta ensam i din arbetsroll i Kvänum är det mycket viktigt att du är van att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har arbetat i systemet Microsoft Dynamics eller andra stora affärssystem. Det är även ett plus om du har kunskaper i Excel.

Vidare ser vi att du som person är flexibel och ansvarsfull.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Söderberg & Haak
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. De finns representerade både på egna anläggningar samt hos privata återförsäljare över hela Sverige. Söderberg & Haak marknadsför varumärken som Komatsu, Bomag, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo och Geringhoff.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josefine Ågren via josefine.agren@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, löneassistent, maskinhandel, Kvänum, Vara, Söderberg & Haak, Adecco
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.