Lantbrukssäljare

Lantbrukssäljare

Söderberg & Haak Kvänum söker en erfaren lantbrukssäljare med försäljningsområde Kvänum. Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas efter tillgänglighet från nuvarande arbetsgivare.

Du kommer få en central roll i Söderberg & Haaks fortsatta satsning på lantbruksmarknaden. Du som säljare bör ha god erfarenhet av lantbruk och djurhållning, vara självgående med ett stort driv och en positiv inställning. Delar av arbetstiden kommer du att jobba i fält med närhet till kunden.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter
Du erbjuds en utåtriktad, utvecklande och kvalificerad tjänst med många kontaktytor externt och internt. Du kommer att samarbeta med Söderberg & Haaks egen säljkår.

Dina främsta ansvarsområden som säljare:
  • Driva försäljningen av Söderberg & Haak Maskins produktprogram i ditt försäljningsområde.
  • Bygga och vårda kundrelationer.
  • Planera, leda och genomföra demonstrationer och kundevent.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning av lantbruksmaskiner och har teknikintresse. Om du har en utbildning så som Agronom eller Lantmästare ser vi det som en merit.

Vidare har du förmågan och intresset att arbeta både operativt och strategiskt samt som person är du utåtriktad, drivande, förtroendeingivande, orädd och affärsorienterad med ett sinne för detaljer.

Du har också förmågan att strukturera, planera och utveckla affärsrelationer samt har lätt för att kommunicera. Vidare är du relationsskapande, har integritet och ett tydligt mål- och resultatfokus.

Du har också goda kunskaper i engelska och Office-paketet samt god datavana.

Ansökan
För frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Mats Carlsson
Tel. +46 512-79 79 72
Mobil. +46 3-098 94 40
E-post. mats.carlsson@sodhaak.se

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev.
Mer info
Område Vara
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sodhaak.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Haak grundades 1866 och är i dag Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade både på egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken såsom Deutz-Fahr, Krone, Amazone, DALBO, Komatsu och Bomag.

Söderberg & Haak ägs till 100 % av Malmöbaserade Mellby Gård AB.

Läs mer på www.sodhaak.se