Verkmästare / Stf produktionsansvarig för Affärsområde Lantbruk

Verkmästare / Stf produktionsansvarig för Affärsområde Lantbruk

Företaget har gedigen kompetens och starka varumärken beträffande tankvagnar för gödselspridning samt tillbehör och reservdelar. Du kommer att arbeta med daglig ledning av serviceverksamheten och samordning inom monteringsavdelningen och eftermarknadsavdelningen. Du kommer också att stödja produktionschefen för lantbruksmaskiner beträffande löpande produktionsplanering samt vara aktivt involverad i utvecklingsarbetet med fokus på att etablera systematiska förbättringar och kompetensbreddning.
Du har vana av att leda/samordna verkstadsarbete och av gärna av systematiskt utvecklingsarbete. Som person är du drivande, trygg och beslutsam.

Om du vill veta mer om rollen så kontakta Ulf Lundgren, på Rekrytering & Ledarskap AB, telefon 0704-280256. Eftersom vi kommer att hantera processen löpande är det värdefullt att du tar kontakt snarast.

Din ansökan med CV skickar du till ulf.lundgren@rekrytering.se


Mer info
Kontaktperson Ulf Lundgren
Telefon +46 704 28 02 56
Område Vara
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ranaverken AB som grundades 1962, tillverkar, utvecklar och konstruerar kundunika lösningar inom områdena stålbyggnad och lantbruk. Företaget, som omsätter ca 250 Mkr och har 105 anställda, har fabrik och kontor beläget i Tråvad, utanför Vara, mitt på den Västgötska slätten.