Tekniker Kundservice

Tekniker Kundservice

Affärsområde – Lantbruk

Din roll

Som tekniker kommer du att jobba med service, teknisk support åt våra återförsäljare samt en del garanti jobb och underhåll ute hos slutkunder. För att lyckas i den här tjänsten så bör du vara flexibel och serviceinriktad samt klara av att arbeta självständigt och att ta ett helhetsansvar. Du är ansvarstagande med handlingskraft och förmåga att fatta egna beslut.

Din profil

Vi är på jakt efter en initiativrik, självständig och engagerad person som vill ingå i vårt Lantbruks team. Du har erfarenhet av lantbruks eller entreprenadmaskiner, men erfarenhet som lastbil- eller bilmekaniker är också meriterande. Du har B-körkort och datorvana samt kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Du behöver ha god fysik. Har du tidigare erfarenheter som servicetekniker eller liknande arbeten så ses det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Jobbet är mestadels under normal arbetstid, men resor och ibland övernattningar ingår i tjänsten. När du inte jobbar med service kommer du att hjälpa till i vår produktion av nya lantbruksmaskiner.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med täta kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi är nyfikna på dig och ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Westh på tel. 0512 – 292 45 eller mikael.westh@ranaverken.se. Du är varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

Befattning:
Tekniker Kundservice

Tillträde: Snarast

Placering: Tråvad

Arbetstid: Heltid

Anställningsstatus: Tillsvidare

Ansök senast: omgående, urval sker löpande
Mer info
Kontaktperson Mikael Westh
Telefon 0512 - 292 00
Område Vara
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ranaverken.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ranaverken AB är ett
tillverkande företag med fabrik och kontor beläget i Tråvad, ett samhälle tillhörande Vara kommun, mitt på den Västgötska slätten. Vi tillverkar, utvecklar och konstruerar kundunika lösningar inom områdena stålbyggnad och lantbruk. Företaget omsätter ca 250 Mkr och har 110 anställda.